23948sdkhjf

Fra afløbsteknik til design-ikon

Unidrain videreudvikler på velkendt designplatform og er klar med gamechanger
Der er ingen tvivl om, at Unidrain linjeafløb har stor succes i markedet. Men hvordan videreudvikler man en succes på så snævert et marked som afløbsdesign. Jo, det gør man ved at arbejder videre med det ikoniske design – også i forhold til andre af de elementer, som et badeværelse indeholder.
Derfor kunne Unidrain på VVS’17 i Odense afsløre den kvadratiske, den kulørte og den komplette .

- De tre nye løsninger gør det muligt at få et badeværelse, hvor alle detaljer spiller sammen på fineste vis, så man nu kan få Unidrains design på alt fra afløbet i brusenichen over håndklædestangen til sæbehylden, forklarer direktør Peter Secher, Unidrain.

Det kvadratiske afløb
Den første nyhed er Unidrain Kvadrat. Har du brug for et traditionelt kvadratisk afløb, i bryggerset eller vaskerummet, kan du nu få det i Unidrains minimalistiske design – blot i kvadratisk form.
- Unidrain Kvadrat giver mulighed for at få Unidrains prisvindende design i hele boligen – også selvom du kun har brug for et lille afløb. Vi er sikre på, at løsningen vil være et hit blandt nye kunder og gamle kunder, der holder af linjeafløbet og ville ønske, at deres andre afløb i boligen havde samme designlinje, siger Peter Secher.

Kulørte linjeafløb
Den anden nyhed er HighLine Colour, der introducerer en række farverige overfladelook i badeværelset. Den nye serie matcher tidens tendenser om at gøre badeværelset personligt med naturmaterialer som marmor, træ og skifer. Nu kan man fuldende stilen med en af de fem nye farver på HighLine linjeafløbet; messing, kobber, sort, poleret rustfrit stål og børstet rustfrit stål. Messing, kobber og sort er PVD (Physical Vapour Deposition) behandlede overflader på en base af børstet rustfrit stål, der sikrer en meget hårdfør overflade.

- HighLine Colour giver mulighed for at skræddersy indretningen af sit badeværelse ned til mindste detalje. Er du til marmor og messing, kan du vælge et matchende afløb i Unidrains stilrene design. Du kan også skabe din helt personlige wellness oplevelse med en varm overflade i kobber eller gå efter en mere kølig luksus oplevelse med en sort farve på afløbet, siger Peter Secher.

Den komplette
Den tredje nyhed fuldender indretningen af badeværelset, så man kan få et komplet ens udtryk over hele linjen. Unidrain introducerer nemlig en helt ny serie af accessories til badeværelset. Den nye serie hedder Reframe Collection by unidrain og fås i alle de nye HighLine Colour farver såvel som Unidrains velkendte rustfrie stål.

- Reframe Collection giver kunderne en chance for at skabe et harmonisk badeværelse, hvor alle detaljer passer sammen. I stedet for at have interiør der stritter i en masse forskellige retninger, kan du få ét udtryk og tilmed i en unik farve, siger Peter Secher og tilføjer, at Unidrain dermed markerer sig ved bl.a. at skaber nye behov hos forbrugeren.
- Serien har potentialet til at være en game changer, der ændrer branchen og vores virksomhed på måder, vi endnu ikke kan forestille os. Vi glæder os til at se, hvor rejsen fører os hen, fremhæver Peter Secher.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081