23948sdkhjf

Pensionsalderen skal yderligere ned, mester!

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om pensionsalderen.
Der er ingen af svendene i skurvognen, der stemmer på Lars Løkke – og de roser ham kun nødtvunget for at have droppet planerne om ikke at sætter pensionsalderen op.
- Han er jo som en korkprop ham Løkke. Og han finder sgu nok på en smutvej til at få pensionsalderen sat i vejret alligevel, siger en af svendene. Han forstå slet ikke, at hans egen fagforening (3F) jubler over statsministerens udmelding om, at pensionsalderen bliver, hvor den er.

- Pensionsalderen burde sættes ned for de mennesker som har haft hårdt fysisk arbejde og som er nedslidte. Efterlønsordningen, som jo reelt var den ordning, som skulle kunne nedsætte pensionsalderen for de nedslidte, er jo udhulet og virker ikke sådan, som den var tænkt, siger svenden.

Mester er ikke helt enig. Han mener, at de mange hjælpemidler, som han investerer i for at gøre det hårde arbejde mere skånsomt, jo alt andet lige vil betyde, at også dem der har fysisk arbejde kan blive længere på arbejdsmarkedet.

- Det kan godt være, mester. Men det komme jo ikke alle de håndværkere til gavn, som allerede er nedslidte fordi deres mestre ikke har investeret i sådan noget grej, siger svenden.

LÆS OGSÅ: Rollator-svende på stilladserne

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094