23948sdkhjf

Specialmaskine til affaldstræ sender føreren højt til vejrs

Gravemaskine med hævbar kabine fodrer træneddelere over hele landet
Woodson ApS, som kører kører rundt i landet for at neddele alle slags affaldstræ lige fra byggeaffald til grene og rødder i terræn, har netop investeret i Danmarks første Case CX290D MH til at fylde i træneddelerne. Det er en 29 ton gravemaskine på bælter med hævbar kabine, gitre for ruderne og anden specialindretning til materialehåndtering.

- Jeg så maskinen på Bauma for første gang, og det er afgørende for mig, at den er bygget fra fabrikken til materialehåndtering med hævbar kabine. De fleste leverandører ombygger en traditionel maskine, og vi synes det er bedre, når det er gennemarbejdet fra begyndelsen, siger indehaver og direktør for Woodson, Morten Hansen.

- En anden vigtig faktor er hydrauliksystemet. Når vi arbejder, betjener vi ofte tre-fire hydraulikfunktioner samtidig, og det er der olieflow nok til på denne maskine, siger han.

- Vi har valgt en maskine på bånd. De fleste maskiner med hævbar kabine er på gummihjul, men vi arbejder ikke kun på pladser, men også ude i terræn, hvor en gummihjulsmaskine slet ikke ville kunne komme. Båndmaskinen kan flytte sig samtidig med at den arbejder, mens en hjulmaskine skal have placeret støtteben under arbejdet, siger Morten Hansen.

God service i ryggen
Den ny maskine er købt hos Ringe Maskinforretning, der forhandler Case Construction på Fyn for S.D. Kjærsgaard, der importerer Case til Danmark.

- Vi har kørt med Case tidligere og handlet med Ringe Maskinforretning tidligere. For os er det vigtigt, at vi har en leverandør med et godt serviceapparat og reservedele på lager. Vi kører over hele landet, så det er fint med Ringe Maskinforretnings entreprenørservice og S.D. Kjærsgaard i ryggen, siger Morten Hansen.

Peter Sunne er entreprenørsælger hos Ringe Maskinforretning, og han er glad for, at Case satser på stærkt på industrimaskiner. Ikke alene har Case en gravemaskine med hævbar kabine, men der er udviklet to læssemaskiner og en skidsteer med særlig beskyttelse af maskine og fører ved arbejde i det hårde miljø, som der ofte er i forbindelse med genvinding. Desuden har Case to dozere til formålet

Alle maskiner er forsynet med motorer med den såkaldte SCR-teknologi. Det betyder, at der ikke anvendes partikelfiltre, som skal renses eller brændes ud.

Peter Sunne fra Ringe Maskinforretning og Morten Hansen, Woodson ved afleveringen af den nye Case CX290D MD på bånd og med hævbar kabine.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188