23948sdkhjf

5-i-1-akku-bore-/skruemaskine

SE VIDEO: Ultra-kort Bosch 12 V-akku-bore-/skruemaskine med fire forsatser
FlexiClick-systemet fra Bosch fås nu også til 12 V. Det gælder GSR 12V-15 FC Professional, som er den korteste akku-bore-/skruemaskine i sin klasse. Med sine fire forsatser - en låsbar bitholder samt borepatron-, excenter- og vinkelforsats - er der tale om et særdeles alsidigt system til det professionelle marked.
Det kræver kun få håndgreb at sammenkoble FlexiClick-forsatsen med akku-bore-/skruemaskinen GSR 12V-15 FC Professional: Forsatsen sættes mod FlexiClick-grænsefladen og drejes med uret. Et klik samt en kontrolindikator på forsatsen bekræfter, at de to komponenter er sammenkoblet sikkert



Overblik over 5-i-1-systemet

1. GSR 12V-15 FC Professional er med en hovedlængde på kun 132 millimeter den korteste akku-bore-/skruemaskine i sin klasse. Det gør den til en problemløser på trange steder. Den har en magnetisk bitholder og kan derfor også bruges uden forsats. Med en vægt på kun 800 gram er den særdeles let, og maksimale drejningsmomenter på 30 newtonme-ter ved hårde skrueopgaver og 15 newtonmeter ved bløde skrueopgaver sørger for et højt arbejdstempo.

2. Bitholderen GFA 12-X Professional har en HEX-holder samt en bitlåsefunktion. Den sørger for, at håndværkeren kan arbejde præcist − bits og bor kan ikke løsne sig utilsigtet. Med bitholder er GSR 12V-15 FC Professional kun 159 millimeter lang og dermed den korteste model på markedet.

3. Borepatronforsatsen GFA 12-B Professional har en Auto-Lock-funktion og kan fast-holde bor op til ti millimeter. Inklusive borepatronforsats er akku-bore-/skruemaskinen 178 millimeter lang og muliggør præcis boring på trange steder.

4. Excenterforsatsen GFA 12-E Professional muliggør præcis skruning tæt på kanten.Man kan arbejde 12 millimeter fra kanten, og man kan indstille 16 arbejdspositioner uden at skulle løsne FlexiClick-forsatsen fra akku-bore-/skruemaskinen.

5. Vinkelforsatsen GFA 12-W Professional er med 61 millimeter den korteste vinkelfor-sats i sin klasse. Med den kan håndværkere montere skruer bekvemt og præcist - også på steder med begrænset plads. Den kan skrue omkring hjørner og låses hurtigt og nemt i 16 forskellige positioner.


Flexible Power systemet betyder, at der er fuld kompatibilitet med 10,8 og 12 V Akku-bore-/skruemaskinen GSR 12V-15 FC Professional.

Tallet "12" i maskinens navn står for den maksimale akku-spænding på 12 V og afløser den tidligere betegnelse med 10,8 V, som angiver den gennemsnitlige akku-spænding. Eksisterende 10,8 V-akkuer og ladere vil fortsat være fuldt kompatible, og de nye 12 V-akkuer passer naturligvis stadig til de eksisterende 10,8 V-maskiner.

Systemet omfatter i øjeblikket 27 akku-maskiner samt akkuer med 1,5 Ah, 2,0 Ah, 2,5 h og 4,0 Ah. FlexiClick 12 V fås hos forhandlerne fra april 2017 med forskellige leveringsomfang.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188