23948sdkhjf

Fagekspertise og engagement i 50 år

Tæt samarbejde med gulvlæggerne, murerne og malerne og lokal forankring er stadig afgørende for ARDEX
I midten af juni kan ARDEX, der producerer hurtigt hærdende og hurtigt tørrende materialer til gulve og vægge, fejre 50 års historie som leverandør til den danske byggebranche.
Jubilæet fejres på virksomhedens højteknologiske fabrik i Hedensted, der årligt sender ca. 35.000 tons klæbe- og fugemasse af sted til primært gulvlæggere, murere og malere i både Danmark, resten af Norden samt Baltikum.

- Siden ARDEX etablerede sig i Danmark i 1967, har en af kongstankerne været at sikre så kort afstand som muligt til kunderne. Det gælder ikke kun i geografisk forstand, men også i forhold til de udfordringer, kunderne møder i deres arbejde, og hvordan vi kan bidrage til at løse dem, fortæller adm. direktør Michael Nielsen og fortsætter:

- Det har fra starten været vigtigt at sikre lokal forankring med dansk produktion og teknisk support samt nem adgang til viden og knowhow, der gør vores kunder i stand til at levere højere kvalitet og arbejde mere effektivt. Vi er på den baggrund vokset stabilt gennem årene, og vi vil også fremover satse på at skabe de tætteste og mest værdiskabende kundepartnerskaber.

Brancheengagement
ARDEX har bl.a. via kursusaktivitet på fabrikken i Hedensted samt hovedsædet i Herlev løbende satset på at udvikle forskellige kursusformater for gulvlæggere, murere og malere. ARDEX Academy, som satsningen hedder, lægger bl.a. lokaler til kurser i vådrumssikring, storformatfliser og naturstensarbejde.

Derudover lancerede ARDEX i 2014 partnerskabsordningen FlisePartneren for murerfirmaer landet over. Ordningen tager afsæt i murerbranchens efterspørgsel på faglig opkvalificering inden for nye produkter, effektive metoder og aktuelle byggekrav, og den tæller i dag over 300 murerfirmaer fra hele landet.

Samtidig er ARDEX engageret i en række brancheorganisationer som f.eks. Gulvbranchen, ligesom virksomhedens medarbejdere jævnligt bidrager med viden og fagekspertise til publikationer fra eksempelvis Fonden BYG-ERFA og Statens Byggeforskningsinstitut.

- Vi har fra begyndelsen satset på at få fagligt dygtige ansatte ind og holde på dem, for det skaber den nødvendige kontinuitet og stabilitet. Medarbejderne bidrager ikke kun til at videreudvikle vores løsninger i tæt dialog med kunderne, men har også det engagement på brancheniveau, som det kræver at forblive markedsledende de næste 50 år frem, understreger Michael Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078