23948sdkhjf

Ny varebil i Danmark

De første MAN TGE er allerede kommet til Danmark.

Selvom der næsten er tre måneder til starten af september, som er den officielle dato for lanceringen af MANs nye varebil i Danmark, er de første biler allerede begyndt at ankomme til Danmark.

- De første MAN TGE er primært til internt brug, da de skal fungere som demobiler, servicebiler og lejebiler til egne forretninger, fortæller varebilschef Nicolai Sperling fra MAN Truck & Bus.

MAN TGE havde officiel Danmarkspremiere på Transport 2017 i Herning i marts. Her var interessen overvældende, og de første tilkendegivelser på kundeordre kom i hus alene ud fra besigtigelsen på MAN-standen. Efterfølgende er flere ordre kommet.

- Med de første demobiler ankommet skal vores sælgere naturligvis i gang med at besøge potentielle kunder. Det vil ske henover sommeren, oplyser Nicolai Sperling.

Et halvt års arbejde

Nicolai Sperling blev ansat i MAN Truck & Bus for over et halvt år siden netop med henblik på at forberede ankomsten og salget af MAN TGE.

- Det har været vildt spændende at få lov til at følge og påvirke arbejdet med at få MANs første varebil bragt på markedet i Danmark; men det har også været et langt forløb, hvor alle processer og en masse praktiske udfordringer har været vendt i samarbejde med vores mange MAN-lastbilhuse.

- Nu hvor jeg ser de første MAN varebiler rulle ind på pladsen, er jeg naturligvis både stolt og lettet. Med de første demobilers ankomst ved jeg, at vi er ved at være i mål.

Masser af udstyr

Den nye varebil fra MAN tilbydes med en lang række af sikkerheds- og hjælpefunktioner. Sidevinds-assistent og multikollisionsbremse er standard. Det samme er en nødbremse-assistent, som kendes fra lastbilerne. Dermed bliver MAN TGE den første varebil i Danmark, der har denne sikkerhedsfunktion som standard.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188