23948sdkhjf

To krøjemotorer på Hitachi-gravemaskine giver ekstra kræfter

SE VIDEO: Sætter specialbygget Hitachi ZX350-6 med sortergrab med to krøjemotorer ind på nedrivning af 11 boligkarréer
Der venter mere end et års arbejde med 11 boligkarréer på Th. Brorsonsvej i Nordborg på Als – og derfor har entreprenørfirmaet Torben Clausen a/s fra Haderslev investeret i en specialudstyret Hitachi ZX350-6 til at løse opgaven.
Den nye gravemaskine har Rotar RG37-N sortergrab med 2 krøjemotorer. Kombineret med den høje hydraulik kapacitet matcher det de krav og ønsker, som virksomhedens maskinførere har:

- Det har stor indflydelse på vores valg, hvad maskinførerne mener, fortæller Helge Godtfeldt, adm. direktør og medejer af Torben Clausen a/s.

Se video: Sådan arbejder maskinen


- Tingene skal bare fungere, og vi har i flere år overvejet Hitachi, fordi deres maskiner giver en god oliemængde. Det er især en fordel ved nedbrydning, hvor vi skal køre med flere funktioner og redskaber.
- Da vi fik opgaven i Nordborg, som er på 24.000 etagekvadratmeter, så vi efter noget større end de 25 tons maskiner, vi hidtil har kørt med. Her kunne H.P. Entreprenørmaskiner levere denne specielt udstyrede maskine. At maskinen er knap 15 tons større end det, vi er vant til, giver samtidig fordele i vores entrepriseafdeling, der laver jord-, kloak- og belægningsarbejder. Nu har vi fået mere kapacitet, når der skal flyttes store jordmængder, siger Torben Clausen.

Styrke og komfort
De 2 krøjemotorer giver Rotar RG37-N ekstra styrke, især når grabben skal rotere. Maskinen har fået flere kameraer, så føreren har udsyn hele vejen rundt, samt LED-lys. Det brede MIG 2 joystick er komfortabelt og har plads til udvidelser, som er økonomiske at installere, når der ønskes flere funktioner.

Maskinen har et lavt støjniveau - cirka 2 dB under de gravemaskiner, der har ry for at være markedets mest støjsvage – og motoren bruger den miljøvenlige AdBlue teknologi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093