23948sdkhjf

Som at være gift med sin mor

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om mesters sikkerheds-formaninger til svendene
- Hej mester. Har du set, at det nu er blevet meget lettere at anmelde arbejdsulykker, siger en af svendene. Han henviser til en række nye forbedringer af EASY-systemet.

- Ja, siger mester. Det er et godt tiltag som både kan spare tid og være med til at sikre, at arbejdsulykkerne bliver anmeldt korrekt.

Mester er en af duksene, når det gælder sikkerhed og overholdelse af reglerne. Han ved godt, at det ikke er alle mestre eller svende i det ganske, danske land, der er lige påpasselige. Så han hilser ethvert tiltag som kan reducere antallet af arbejdsulykker velkomment.

Nogle af svendene er ved at få pip af mester, når han hele tiden huske dem på, at de skal være forsigtige og sørge for ikke at lege Tarzan’er ude på byggepladsen. Men de respekterer mester for hans ihærdighed og hans indsats for deres ve og vel.

- Det er sgu lidt ligesom at være gift med sin mor, griner en af svendene.

- Ja, ja, siger mester. Jeg håber din mor er kønnere og ikke har så meget skæg på kinderne, som jeg har, svarer mester inden han med et smil sende svendene ud af skurvognen med et:

- Husk at være forsigtige, derude!


Mester er især glad for det analyseværktøj, som Arbejdstilsynet stiller til rådighed og som gør det muligt at tage ved lære af de arbejdsulykker som sker.

Se værktøjet her

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093