23948sdkhjf

JFP skal igen på direktørjagt

Ny administrerende direktør ønsker alligevel ikke at være topchef.

Den 21. marts 2017 var en betydningsfuld dag i Jørgen Friis Poulsen A/S.

På selskabets ordinære generalforsamling trådte indehaver Jesper Friis Poulsen tilbage efter 16 år som administrerende direktør for at overlade ansvaret til sin stedfortræder og direktør for JFP’s jyske afdeling, Niels Henrik Madsen.

Her blot tre måneder senere skal JFP igen finde en ny administrerende direktør.

Efter en periode som topchef i den hastigt voksende entreprenørvirksomhed har Niels Henrik Madsen nu erkendt, at jobbet ligger for langt fra dét, som optager ham mest, og hvor han trives bedst: Som ansvarlig for JFP’s byggeprojekter.

- Da vi i mange år fremover ønsker at have Niels Henrik som en absolut grundpille i JFP’s organisation og produktion, er vi blevet enige med Niels Henrik om, at han fremadrettet vil virke som virksomhedens COO med ansvar for den samlede produktion i Danmark, skriver Jesper Friis Poulsen i et brev til kunder og samarbejdspartnere.

Jesper Friis Poulsen genindtræder nu som administrerende direktør, indtil en mere permanent organisatorisk løsning er på plads.

JFP’s afdelingsledere, henholdsvis Jesper Hjorth i Jylland og Niels H. Andersen på Sjælland, vil begge fortsat  referere til Niels Henrik Madsen.

Læs mere om: JFP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094