23948sdkhjf

Garvet trælastmand fejrer 40 års jubilæum

Fra trælastelev i korn- og foderstofhandel over PH Trælast og til filialchef i Bygma Hirtshals
Filialchef Henning Christensen fra Bygma Hirtshals kan fejre 40 års jubilæum den 1. juli 2017.
Henning Christensen, der bor i Sindal, startede som trælastelev som 17-årig. Hans læreplads var et familiefirma med korn og foderstofhandel og en helt nyetableret trælasthandel på 4.000 kvm. - PH Trælast.

Det første år deltog Henning i alt forefaldende arbejde på lageret. Det var fysisk hårdt, og der var ikke alle de moderne hjælpemidler som vi kender i dag. Andet år i læretiden var på salgskontoret, hvor der kun var 3 salgsmedarbejdere.

- Det var en lærerig periode, og vi knoklede i fællesskab med de daglige gøremål; man blev bare kastet ud i kampen med de udfordringer og knubs det gav, fortæller Henning Christensen.

En branche konstant udvikling
Henning Christensen har været igennem de fleste af funktionerne i en blandet trælasthandel.

- Det har været en fantastisk rejse med en branche i konstant udvikling. Der var en lang periode med håndværkersalg, og nogle år solgte vi rigtig mange landbrugshaller. Der var også nogle rigtig gode år med et stort salg til minkavlere, fortæller han.

I år 2000 blev der bygget ny forretning i Hirtshals, hvor Henning Christensen blev ansat som leder af trælastafdelingen. Året efter blev forretningen købt af Bygma og for otte år siden blev han udnævnt til filialchef for Bygma Hirtshals.

De bedste oplevelser
- Det gør mig glad når ting lykkes, og når en kunde kommer og fortæller, at han har kæmpet en ordre i hus eller måske skal giftes eller være far.
Så er det dejligt at kunne glædes sammen. I privat regi er det helt sikkert at opleve mine børn blive voksne, men også at have nedlagt både en dansk guldmedalje-kronhjort og råbuk, fremhæver Henning Christensen.

I anledning af Henning Christensens 40-års jubilæum inviterer Bygma Hirtshals på Dalsagervej 6 til en uformel reception den 30. juni kl. 13.00. Kunder, forretningsforbindelser og venner af huset er velkomne.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094