23948sdkhjf

Hvad betyder MgO-sagen for dig, mester?

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om hvem der skal betale for MgO-skandalen
Mester er i vildrede i dag. Den første voldgiftsdom om brugen af de vandsugende MgO-vindspærreplader er afgjort. Og det er rådgiveren der får ansvaret, mens entreprenøren er blevet frikendt.
Mester er ikke en del af den aktuelle sag, men har selv monteret MgO-plader i forbindelse med en facaderenovering på en ejendom. Pladerne suger vand og facaden står til at skulle udskiftes.

Mester har ikke selv haft nogen rådgiver på opgaven, men har blot købt pladerne i byggecentret og monteret dem på ejendommen efter de tegninger, som bygherren har leveret fra arkitekten.

- Så mon ikke det så er arkitekten, der er ansvarlig, selvom han ikke i tegningsmaterialet skriver noget om MgO-plader, men blot skriver vindspærreplader?, spørger mester.

En af de andre meste i skurvogne mener, at sagen måske er mere kompliceret end som så og at mester skal fortsætte kontakten med sin arbejdsgiverorganisation for at være på højde med situationen.

- Ja, det er jo ikke for at sjuske, at vi har brugt MgO-plader. Men fordi de var billige. Vi vidste ikke, at der kunne opstå problemer med dem, siger mester.

LÆS OGSÅ: Rådgivere får ansvaret for MgO-skandale

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109