23948sdkhjf

Taasinge Elementer sælges til udenlandsk storkoncern

Investorduoen Asbjørn Berge og Holger C. Hansen reddede i januar 2016 aktiviteterne og arbejdspladserne, da elementfabrikken Taasinge Elementer på øen Tåsinge ved Svendborg gik konkurs.

Nu – halvandet år og et millionoverskud senere – sælger investorerne i AH Wood Invest hovedparten af fabrikken til svenske ejere, Nordic Waterproofing Group.

Det meddeler den købende part i en pressemeddelelse.

- Nordic Waterproofings strategi indebærer, at vi skal brede vores produkt- og tjenesteudbud til relevante europæiske markeder, og med Taasinge får vi et spændende tilskud med god tilvækstpotentiale. Det er glædeligt, at Taasinges direktør og produktionschef forbliver som minoritetsejere, og vi byder vores nye kolleger i Danmark velkommen til Nordic Waterproofing-koncernen, siger koncerntopchef Martin Ellis.

Nordic Waterproofing er ifølge koncernen selv ”en af nordens ledende leverandører af fugtbeskyttelse til bolig-, erhvervs- og offentlige byggerier/konstruktioner”.

I Danmark markedsføres koncerns tagløsninger som Phønix Tag Materialer, der har hjemme i Vejen.

Foruden moderfabrikken i Tåsinge har Taasinge Elementer produktion i Hampen ved hovedvej A13 i Midtjylland. Dør om dør med Palsgaard Spær, som Taasinge Elementer indtil nu har været samejet med.

Det er ikke lykkedes for Wood Supply at få en kommentar fra Asbjørn Berge eller Holger C. Hansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.831