23948sdkhjf

Yding henter direktør fra Raunstrup

Ny direktør skal ny energi og målsætninger.
Martin Weier Christiansen, 44 år, bliver fra 1. oktober adm. direktør i Yding A/S. Han kommer fra en stilling som divisionsdirektør i Raunstrup Byggeri A/S, hvor han gennem 12 år har stået for at opbygge og udvikle entrepriseafdelingen. Martin har stor erfaring fra både offentlige og private projekter og har i Raunstrup Byggeri haft ansvaret for de større og mere komplicerede projekter, herunder svømmehaller.

Ud over en stærk teknisk baggrund og en solid erfaring fra branchen har Martin Weier Christiansen særligt fokus på at arbejde serviceorienteret med kunder og opgaver.

- Jeg glæder mig til at komme tæt på eksisterende og potentielle kunder i Yding A/S og at øge tilgangen af opgaver. Yding A/S er en meget spændende virksomhed med en stor andel af egenproduktion indenfor jord, kloak, beton og murer. Det er et perfekt fundament til at sikre den byggetekniske sammenhæng og til konkurrencedygtige priser. Samtidig glæder jeg mig til at lære virksomhedens dygtige medarbejdere at kende, forklarer den nye direktør, som har en uddannelse som civilingeniør indenfor bygge- og anlægskonstruktioner suppleret med en HD i organisation.

Starten på generationsskifte
Stifter af virksomheden, Per Yding Sørensen fortsætter i virksomheden og ansættelsen af Martin Weier Christiansen er starten på et generationsskifte i den murer- og entreprenørvirksomhed, som Per Yding Sørensen startede for 38 år siden.

- Det er vigtigt for mig, at virksomheden er sikret ind i fremtiden. Derfor tager vi nu hul på et ny kapitel, hvor jeg kan overdrage roret til Martin og stadig bidrage med min viden og erfaring.

Bestyrelsesformand Lars Roholt fortæller, at et generationsskifte er planlagt over de sidste par år og at en af de vigtigste opgaver for den nye direktør bliver at øge virksomhedens både top og bundlinje gennem en målrettet indsats. Det skal ske ved at udbygge de gode relationer i lokalområdet og få andel i den vækst, der også er kommet til Viborg.

Yding A/S bygger både for private, for virksomheder og for det offentlige. Det drejer sig om såvel anlæg som egentlige byggerier, hvor renoveringsopgaver også er en stor del af de mange gøremål. Yding A/S har adresse i Viborg og beskæftiger ca. 50 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093