23948sdkhjf

Ordrestyring.dk Eksklusiv Partner til Årets Håndværker

Ordrestyring.dk udvider støtten til Årets Håndværker og indgår fremover som Eksklusiv Partner
Ordrestyring.dk træder ind på den røde løber som Eksklusiv Partner til Årets Håndværker. Ordrestyring.dk er blandt de foretrukne onlineværktøjer, når det gælder styring af ordre i byggeriet.

- Vi er rigtig glade for, at Ordrestyring.dk udvider deres støtte til Årets Håndværker og fremover indgår som Eksklusiv Partner. Det er vigtigt for os, at de virksomheder, der støtter op om Årets Håndværker er nogen som håndværkeren anvender i det daglige, siger adm. direktør og stifter af Anmeld Håndværker, Peter Birkelund.

- Odrestyring.dk har samme idealer og værdier som Anmeld Håndværker – idet vi alle brænder for at gøre en forskel for håndværkerbranchen. De gør det med deres ordrestyring og vi hylder Danmarks bedst anmeldte Årets Håndværker, fremhæver Peter Birkelund.

- Ordrestyring.dk er igen glad og stolte over at være med til at bakke op omkring det gode håndværk. Vi har nu været med siden starten i 2013, og vi er stolte over at vi kan være et af de værktøj som håndværkeren bruger i dagligdagen, for at han kan levere et godt stykke arbejde. Vi glæder os over når vores kunder bliver finalister til Årets Håndværker eller deltager i andre konkurrencer som f.eks. DM i Skills, hvor en af vores kunder løb med titlen til Danmarks bedste Elektrikerlærling, siger adm. direktør i Ordrestyring.dk, Tommy Hahn Sørensen fra Ordrestyring.dk

Årets Håndværker afvikles årligt i april i Cirkusbygningen som fyldes med 1.000 spændte og glade håndværker, der alle gennem de seneste år har fået mange tusinde kundeanmeldelser. Vinderen kåres i forskellige fagkategorier af en fagjury.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11