23948sdkhjf

Værktøj fra den øverste hylde

Hvis du har været på BYGGERI-messerne i de senere år har du nok bemærket, at producenterne af el- og akku-værktøj i stigende omfang har været repræsenteret med et ganske overvældende antal maskiner. Du har sikkert også bemærket, at det har været en del af oplevelsen ved messen at kunne prøve maskinerne i forskellige materialer på værktøjsproducenternes stande.

Sådan vil det formentlig også være i år. Men kun i begrænset omfang hos Festool, som ellers har ført an i kapløbet om at lade de besøgende prøve deres maskiner:

- Der vil selvfølgelig være mulighed for at prøve nogle maskiner. Men ellers har vi faktisk skiftet fokus på denne udgave af BYGGERI, siger marketingschef Rikke Gert.

- Vi ved godt, at det kan virke lidt flabet, når nu vi selv har ført an i forhold til, at man kan prøve alle former for maskiner på vores stand. Når vi ændrer fokus, så er det imidlertid for populært sagt at tage håndværkerne i hånden og fortælle dem om alle de finesse og alt det tilbehør og alle de tanker bag produkterne, som gør Festool til et system af værktøj frem for ”bare” en dyksav, en multicutter eller en kap-geringssav, siger Rikke Gert.

Fokus på finesserne
For de fleste er Festool indbegrebet af værktøj fra den øverste hylde. Kvalitet hele vejen i gennem. I den dyre ende, men altså også fra den øverste hylde.
- Vi vil gerne vise håndværkerne de mange finesser som værktøjet rummer og som er med til at gøre Festool-værktøjet til noget unikt og som gør det let og smart og sikkert at løse mange forskellige former for opgaver, fortæller Rikke Gert.

Hun lægger ikke skjul på, at det er et sats at ændre noget så traditionelt som mødet med håndværkere på en messe som BYGGERI.

- Men udgangspunktet er stadig værktøjet. Vi vil blot vise alt det, som værktøjet kan hvis man bruger alle finesser. Samtidig vil vi vise, hvordan man kan optimere dagligdagen ved at kende mere til det omfattende Festool-system, siger Rikke Gert

Lækker cykel på auktion
For ligesom at illustrer, at Festool-systemet kan tilpasses alle vegne, så har Rikke Gert fået fremstillet en specialudgave af de populære Bullit-ladcykler fra Larry vs Harry. Den er selvfølgelig lakeret i Festool-farver og med plads til systainere o.a. på ladet. Den er med på BYGGERI og vil blive bortauktioneret til højestbydende.

- Pengene fra auktionen går til Ungdommens Røde Kors, siger Rikke Gert.

Artiklen er en del af temaet BYGGERI'18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078