23948sdkhjf

Sømpistoler med højt tryk

Sømpistolerne i TJEP High Pressure-serien fra Kyocera-Unimerco nyder godt af det høje arbejdstryk. Dels har det netop på grund af det høje arbejdstryk været muligt at lave pistolerne meget kompakte, dels er ydeevnen helt i top.

Alle sømpistoler i High Pressure-serien har høj slagkraft og er velegnet til sømning af blandt andet spær, taglægter, forskalling, beklædning, gulve, plader mv. Som følge af det høje tryk, hvormed sømmet bliver skudt i træet, er det helt overflødigt, at gå sømmene efter med lægtehammeren, da trykluftpistolerne skyder sømmene helt i - hver gang.

Den nye TJEP 9/20 HP kompressor har, på trods af den lave vægt på kun 13,8 kg, ekstrem høj ydeevne, hvilket gør den velegnet til både små og store opgaver. Kompressoreren er fremstillet af robuste komponenter, der giver høj driftssikkerhed, og så giver den også mulighed for at bruge normale 8 bar trykluft-pistoler, da kompressoren både er udstyret med udtag til 25 og 11 bar. Det høje, konstante tryk gør det muligt at benytte længere slange uden forringelse af ydelsen, hvilket øger arbejdsradiusen betydeligt.

TJEP har indgået eksklusiv-aftale med Maktia om forhandling af hele Makitas program af high pressure værktøjer. TJEP har dermed et af skandinaviens bredeste high pressure produktprogrammer med både søm-, tagpap-, tromle-, stifte og betonpistoler, samt skruemaskine og kompressor.

TJEP er eneforhandler af MAKITAs High Pressure program i Danmark

Artiklen er en del af temaet BYGGERI'18.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.299