23948sdkhjf

Roskilde: Kommune kan springe fra stadion-aftale

Divisionsforeningen er vendt på en tallerken over sommerferien og stiller nu ikke længere krav om, at et stadion skal have 10.000 tilskuerpladser for at opfylde kravet til at være et superligastadion.
Nu kan nye stadions nøjes med 6.000 tilskuerpladser, hvis bare de 4.000 af dem er siddepladser, og alle fire tribuner er overdækket.

Kovendingen giver hovedbrud i Roskilde Kommune, som netop er i gang med et nyt stadion i Rådmandshaven. Her har kommunen bundet sig til et byggeri med 10.000 tilskuerpladser i et offentligt-privat-partnerskab, skriver DAGBLADET Roskilde.
Kommunens egne jurister vurderer, at udvikler, FB-Gruppen, står med gode kort på hånden i retssag, hvis kommunen springer fra nu.

Ingen af de politikere DAGBLADET har talt med tror på, at der nogensinde bliver brug for 10.000 tilskuerpladser til en kamp i Rådmandshaven.

- Vi skal have nogle tal på det her, og vi skal drøfte sagen på vores kommende økonomiudvalgsmøde. Den sunde fornuft siger, at vi bør bygge et stadion med 6000 tilskuerpladser, ikke 10.000, men sadler vi om nu, kan det koste os mange penge, siger borgmester Joy Mogensen (S) til avisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078