23948sdkhjf

Så er der 12 Ah-batteri fra Dewalt

Så er Dewalt klar med et nyt effektivt Flexvolt-batteri, der har hele 12 Ah driftstid og er kompatibelt med hele Flexvolt-systemet.
For et års tid siden lancerede Dewalt batteriplatformen XR Flexvolt, som faktisk er gået hen og blevet en af de største succeser i virksomhedens historie og en rigtig ”game changer”, når det gælder højtydende akku-værktøj og muligheden for ledningsløs frihed på professionelle byggepladser.

Og nu hæver Dewalt overliggeren med det nye batteri DCB548 XR Flexvolt 12 Ah

Størrelsen og vægten er den samme som på 9 Ah Flexvolt-batteriet, men det har betydeligt mere energi. Da batteriet er udstyret med 21 mm højkapacitetsceller, bliver driftstiden så lang, at håndværkeren kan udføre en dags arbejde på blot én opladning. Derfor er det nye batteri især velegnet til kap-/geringssave og rundsave, men også til mixere og kompressorer.

Med Dewalt DCS690 betonsav kan man med et fuldt opladet batteri lave op til 136 snit i 16 mm armeringsjern. Til sammenligning kan Dewalts 54V Fflexvolt-batteri med 9 Ah klare op til 96 lignende snit på én opladning.

Det nye 12 Ah-batteri er kompatibelt med hele Dewalts værktøjssystem 54V XR Flexvolt og også med alt 18V XR-værktøj og ladere. Batteriet er desuden udstyret med en smart LED-strømindikator, der advarer brugeren, når batteriniveauet begynder at blive lavt, eller når batteriet har behov for at blive ladet op.




Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094