23948sdkhjf

Hovedentreprenør tryner underentreprenør

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om strid mellem hovedentreprenør og underentreprenør
Det er på alle måde en dårlig start på dagen for mester. Han har siddet i kø på vej ind til København, hvor han sammen med fem af sine svende er i fuld gang med en større bygningsrenoverings-opgave. I underentreprise for et af de større hovedentreprisefirmaer.

Alt burde være godt. Han er godt og vel halvvejs gennem opgaven og både prisen og tiden ser ud til at holde. Indtil i morges, da han i bilen på vej ind fik en opringning fra hovedentreprenøren som hældte vand ud af ørene og krævede at mester – uden beregning – skulle udbedre nogle skader på de gipsvægge, som mesters svende lige har sat op. Det er enten blikkenslagerne eller elektrikerne, der har været lidt hård ved pladerne.
Mester vil gerne udbedre skaderne, men mod ekstra-betaling.

Og så er det, at hovedentreprenøren skruer bissen på og truer mester med både det ene og det andet. Også, at mester fremover slet ikke vil komme i betragtning til at arbejde for ham.

- Jeg er rystet, siger mester til svendene i skurvognene.
- Skal jeg tage kampen op med hovedentreprenøren og forlange betaling for den dags ekstra-arbejde det drejer sig om. Eller kan det slet ikke betale sig, når hovedentreprenøren også truer med helt at droppe mig fremover?, spørger mester.

Hvad mener du, som læser dette?

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063