23948sdkhjf

500 håndværkere på vild forhindrings-bane

Hvis du skulle komme forbi Ledreborg Slot syd for Roskilde i dag, så vil du nok undre dig over de høje støn og mange opmuntrende tilråb tilsat lidt eder og forbandelser som giver genlyd i parken omkring slottet.

Forklaringen er som følger: Det er 500 håndværkere, som er i fuld gang med at gennemføre Reborn OCR – et avanceret forhindringsløb arrangeret af Carl Ras

OCR står for OCR (Obstacle Course Racing) og er blevet en utrolig populær sport verden over. På dansk ville vi nok kalde det forhindringsløb.

- Man løber oftest sammen i hold og venter på hinanden undervejs. Der er ikke krav om, at man ennemfører alle forhindringer. Møder man en fysisk krævende forhindring, som man ikke kan gennemføre, er det ok at løbe videre til næste, forklarer marketingchef Steen Demskov, Carl Ras.

Han fremhæver, at hver forhindring giver en personlig sejr. Hvis man prøver, og andre ser du har svært ved det, så hjælper man helt automatisk hinanden. Forhindringsbanen er fyldt med teamspirit, understreger han.

Hvert hold består af mellem 3 og 6 personer som kan vælge en bane på enten fire km eller otte km med 20-25 forhindringer.

Og det er altså derfor, at parken omkring Ledreborg Slot genlyder af råb, grin og støn i dag.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095