23948sdkhjf

Skruer og plugs som bland-selv-slik

- Jo, jeg er nørd, når det kommer til at have orden og system i tingene, erkender tømrermester Mark Barnechow. Han har sammen med René Borg skabt virksomheden Tool Rescue, som gør det muligt for håndværkere, som enten har haft indbrud i bilen eller får driftsstop at kunne leje en fuldt udstyret værktøjsvogn fra time til time.
Det er Mark Barnechow som står for indretningen af værktøjsvognene fra Ford Danmark A/S.

Værktøjet hænger snorlige og skruer, plugs o.a. står i pakker på lige rækker. Lige til at gå til.
- Jeg har også et par bokse med skruer o.a. som man måske kun bruge et par stykke af en gang i mellem. Og i stedet for, at håndværkeren, som lejer en af vores biler, skal købe en hel pakke af en bestemt skrue, som han ikke bruger så tit, ja, så kan han lige dykke ned i boksen og hente et par stykker, forklare Mark Barnechow.

Der er mange andre produkter i bilen og brugen af dem afregnes. når bilen afleveres.
- Ideen er, at håndværkerne bare kan bruge løs og så afregner vi efterfølgende. For nogle af varerne vil det være lidt ligesom når man afvejer bland-selv-slik, griner Mark Barnechow, der har et tæt samarbejde med Würth Danmark A/S om bilindretning, værktøj samt forbrugsvarer.

Fokus på deleøkonomi
Mark Barnechow har arbejdet som tømrer i 20 år og har siden 2013 drevet tømrerfirmaet Made By Barnechow ApS

- Det er erfaringer fra mit arbejde som tømrer og selvstændig og mit netværk, der ligger til grund for ideen om Tool Rescue. Særligt de mange kedelige historier fra kolleger om indbrud i deres varevogne fik mig til at tænke i de baner.
Tilbagemeldingerne fra markedet er da også, at vi har fat i en idé, som i et større perspektiv kan være med til at udbrede tankerne om deleøkonomi – også blandt håndværkere, fremhæver Mark Barnechow.

LÆS OGSÅ:
Indbrud i bilen eller driftsstop: Lej en fuldt udstyret værktøjsvogn fra time til time

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093