23948sdkhjf

Tømrermester tog Mestertesten: Se, hvad han fik ud af det

Tømrermester Lars Norup tog Mestertesten, som er en online-test, hvor du kan teste, hvor i dit firma du måske kan tjene flere penge. Med testen følger en håndfuld gode råd

- Man kan altid forbedre sig. Og så er man jo lidt nysgerrig. Derfor tog jeg Mestertesten fortæller tømrermester Lars Norup, Hobro, der tog testen efter at have læst om den i Mester Tidende.

- Testen viser på hvilke områder, man kan optimere sin virksomhed. Testen gav mig tryghed, for jeg fik bekræftet, at det ikke er så tosset, det jeg gør med EG One-løsningen, som jeg har. Efterfølgende har jeg fået gang i tidsregistrering online, fortæller Lars Norup.
- Testen opfordrer fint til, at man lige overvejer, om det er godt nok, det man gør i dag, tilføjer han.

Tjener du nok på dine sager?
Mange mestre har stadig en udfordring med at få det optimale ud af opgaverne uden at sætte tid og penge til. Et godt it-værktøj kan være med til at stramme op og give overblik over forretningen.
”Uanset om du bruger it i dag eller ej i dit firma, vil Mestertesten pege de områder ud, hvor du kan gøre det bedre. Det viser sig nemlig, når du svarer på spørgsmålene”, lyder der fra EG.

Fem minutter og en håndfuld gode råd
De fem minutter, det tager at tage testen, kan være givet godt ud. Du får en stribe gode råd med, som kommer i en praktisk guide bagefter: Det er tips til, hvor og hvordan du kan gøre det bedre på områderne tilbud, sagsstyring, kalkulation og økonomi.

Gang i tidsregistrering på mobilen
Tømrermester Lars Norup har haft EG One i et par år til for eksempel sagsstyring:
- For mit vedkommende har jeg efterfølgende fået gang i tidsregistrering online sammen med en konsulent fra EG. For mig har det haltet med at bruge tidsregistreringen. Men nu bruger jeg det sammen med de seks mand, jeg har ansat. Det giver mig en frihed, at de får registreret alle timer online nu, og jeg kan se det med det samme, siger Lars Norup.

- I testen fik jeg blandt andet et forslag om, at det kunne være en mulighed med en bogholder til at klare regnskabet, men det vil jeg nu gerne selv fortsætte med at lave.

Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil bruge de gode råd, men testen kan måske, som hos Lars Norup, give et skub til at komme videre eller ændre vaner, som i sidste ende kan optimere arbejdsopgaver.

Bag de praktiske råd står fagfolk, som kender din hverdag og branche godt. Mestertesten er nemlig udarbejdet af brancheeksperter fra EG.

Læs også: Tag Mestertesten og få bedre bundlinje, mester!

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Læs mere om: EG
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095