23948sdkhjf

Brøndby-entreprenør sætter skub i generationsskifte med nye medejere

Den Brøndbybaserede total- og hovedentreprenør Ason A/S, der har tømrerafdeling i egne rækker, indlemmer tre for virksomheden velkendte  ansigter i ejerkredsen.

Det sker som led i et forestående i et forestående generationsskifte, da de to ejere og direktører Kim Fugl Rasmussen og Jørn Pilegaard ønsker at trække sig tilbage i nærmeste fremtid og give plads til nye yngre kræfter:

- Vi har gennem længere tid været på udkig efter den rigtige konstellation, så vi kan efterlade virksomheden i sikre hænder. Der for er jeg rigtig glad for den aftale, vi har lavet, siger Jørn Pilegaard, adm. direktør i Ason.

Leon Genet, Anders Holst og Gert Jensen har købt sig ind med en samlet ejerandel på 40 pct. med virkning fra 1. november 2021. De resterende 60 pct. kommer de til at erhverve sig gennem en earn-out-aftale, som de forventer kommer til at løbe henover godt og vel fire år.

Om Ason A/S

Ason er en entreprenørvirksomhed, der beskæftiger sig med total-, hoved- og fagentrepriser inden for nybyggeri og renovering. De arbejder med alt fra skoler, institutioner, laboratorier, erhvervs- og boligbyggerier og indretningsopgaver til erhvervslivet samt offentlige bygherrer.

Men som det fremgår af virksomhedens referencer laver de også mere nicheprægede opgaver såsom kirker, biblioteker og teater-renoveringer. 

Ny direktør køber majoritet

Gert Jensen, som i dag er beregner i virksomheden, skal varetage jobbet som adm. direktør og køber sig i løbet af earn-out-aftalen ind på 51 pct. af virksomheden og kommer dermed til at sidde som majoritetsejer.

Den kommende ejertrio vil styrke virksomheden digitalt både indenfor branding, markedsføring og projektstyring, hvor de endnu ikke har fingrene i de nyeste muligheder på området:

- Vi bruger nogle lidt outdatede digitale platforme til projektstyring i dag. Og det er område, som vi godt vil forbedre os på fremadrettet, hvilket jo ligger meget godt i tråd med et generationsskifte fra en ældre årgang til en yngre, siger Gert Jensen, kommende adm. direktør i Ason.

Forretningen skal udvides

I dag består hovedparten af forretningen af opgaver for offentlige bygherrer med bl.a. opførsel og renovering af skoler og daginstitutioner.

Fremadrettet satser de på at udvidde  flere opgaver for andels- og ejerforeningen med renovering af klimaskærme gennem nye dør- og vinduespartier.

- Vi går en spændende tid i møde, hvor vi nu skal videreføre og udvikle virksomheden sammen. Jo bedre vi klarer den, jo hurtigere kan vi overtage virksomheden gennem earn-out-aftalen, siger Gert Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078