Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Torsdag 5. marts 2015
Annoncepriser / Kontakt  

Renoveringsprisen vender tilbage i 2014
4. oktober 2013 / ABNYT / Af kargaard@arkbyg.dk
Print Tip Debat
Renover Prisen, der belønner Danmarks bedste renovering, er blevet godt modtaget i byggebranchen og har sat større fokus på renovering. Derfor uddeles prisen igen til næste år
RENOVERINGSPRIS
Byggebranchen får igen lejlighed til at gå sammen om at kåre det bedste renoveringsprojekt i Danmark.
Renover Prisen, der i år blev givet til den københavnske boligejendom Ryesgade 30, vil også til næste år blive uddelt til et projekt, der udmærker sig inden for renoveringsdisciplinen. Dermed fortsætter det mangeårige samarbejde mellem Realdania og GI om at give renovering synlighed og status.
Renover Prisen er kommet godt fra start i forhold til at leve op til den ambition. Tværfagligheden har været i højsædet og den faglige stolthed omkring renovering er vokset. Prisen har samlet branchen, på en måde, som ikke før er set. Derfor har Realdania og GI besluttet at uddele prisen igen til næste år:
- Da vi stiftede Renover prisen, håbede vi, at den ville være med til at skabe øget opmærksomhed omkring renovering. Vi er blevet positivt overraskede over, hvor godt der er blevet taget imod prisen, siger Lars Axelsen, adm. direktør i GI.
Udfordrer normer
Dette års Renover pris har ikke bare skabt et øget fokus på renovering, men også åbenbaret en perlerække af små og store renoveringsprojekter, som kan tjene som et inspirationskatalog for fremtidens renoveringsprojekter:
- I år så vi mange spændende eksempler på, at branchen havde udfordret de konventionelle normer inden for renovering og eksperimenteret med produkter og løsninger. Det er den slags, der skal til, hvis vi skal løfte renoveringsdisciplinen. Vi er glade for at kunne uddele prisen igen i 2014, hvor vi forventer at kunne præsentere et felt af lige så høj kvalitet, siger Hans Peter Svendler, direktør i Realdania.
Renover Prisen adskiller sig ikke kun fra andre byggepriser ved at belønne renovering frem for nybyggeri. Den er også særegen, fordi den hylder et helt projekt frem for en enkelt bidragsyder. Prisen er til alle, der har været involveret i det vindende projekt – lige fra bygherre til rådgivere og håndværkere.
Fortsættes...
1
2
 
Side 1 af 2
 
 
Vis originalbillede
Ryesgade 30 i København blev 5. september kåret som Danmarks bedste renovering. Til næste år vender prisuddelingen tilbage.
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.

Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
MesterTidende er en del af Danske Fagmedier ApS
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 59 57 | Email:
red@mestertidende.dk