23948sdkhjf

Kommunerne informerer ikke om ny affaldsordning.

Kun lidt over halvdelen af 296 malervirksomheder har modtaget orientering fra kommunen om de nye vilkår for anvendelsen af genbrugspladserne
Siden 1. januar 2012 har det været frivilligt for landets virksomheder, om de vil benytte de kommunale genbrugspladser eller ej. I 2010 og 2011 har alle virksomheder været tvunget til at betale til genbrugspladserne, og det er derfor en stor lettelse for alle, at man nu kun skal betale for det, man bruger.

Men der er mange kommuner, der endnu ikke har informeret virksomhederne herom.

Det viser Danske Malermestres seneste konjunkturundersøgelse.

I alt har 296 virksomheder med en samlet beskæftigelse på 2.492 personer medvirket ved undersøgelsen. Det svarer til ca. 25 pct. af det samlede bygningsmalerfag.

Kun 56 pct. af virksomhederne har modtaget orientering fra kommunen om de nye vilkår for anvendelsen af genbrugspladserne, mens hele 34 % endnu ikke har modtaget nogen orientering.

Undersøgelsen blev gennemført i perioden 3. januar til 20. januar 2012, og det er derfor stærkt kritisabelt at så mange endnu ikke er blevet informeret om, hvorledes kommunen har indrettet sig.

- Uvidenhed kan faktisk blive dyrt for den enkelte, da kommunerne som overgangsordning har mulighed for at opkræve et fast gebyr for 1. kvartal 2012, og et enkelt besøg på genbrugspladsen kan derfor udløse en regning på 3.-4.000 kr., siger direktør Ole Draborg, Danske Malermestre.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079