23948sdkhjf

Teamspirit for greenkeepere

Ole Mathiesen MaskinCenter fyldte værkstedet med 250 greenkeepere til grøn temadag og et spændende møde med Jason Watt
Tænk hvis man kan blive verdensmester i bare at klare livet.

Det var en af de tanker, der gik igennem hovedet på racerkøreren Jason Watt, efter at en motorcykelulykke i 1999 brat satte en stopper for en stor karriere på motorbanerne. Europamesterskab og verdensmesterskab blev det til, før drømmen om Formel 1 blev ændret til Formel Kørestol.

Det fortalte Jason Watt både rørende, morsomt og medrivende om, da John Deere-forhandler Ole Mathiesen MaskinCenter i Hornslet på Djursland inviterede greenkeepere fra både Jylland og Fyn til kreativ grøn temadag. 250 greenkeepere fra 60 golfbaner tog imod og fik lejlighed til både at høre Jason Watt, høre om John Deere-konceptet "Dealer of tomorrow" og se masser af de grønne maskiner efter i sømmene.

- Det har været vigtigt for mig at være en del af et godt team. Både på racerbanen og på hospitalet, fortalte racerkøreren, som ikke lod den alvorlige ulykke og efterfølgende lammelse i underkroppen slå sig ud. Han gjorde comeback i en Peugeot-racer med håndbetjent speeder, bremse og kobling. Med håndtag og skifteknapper på rattet kørte han sig til det danske DTC-mesterskab og blev dermed den eneste person med handicap i verden, der har vundet et nationalt mesterskab i motorsport.

John Deeres teamspirit

- Teamspirit er også vigtig både blandt mandskabet rundt om på golfbanerne og i John Deere-organisationen. 1. januar 2012 ændrede John Deere organisationen og skabte konceptet "Dealer of tomorrow". Der er nu kun ni John Deere-forhandlere i Danmark. Syv har landbrugsmaskiner, fem har en kombination med både landbrug og turf/park. Og så er der to, der har golfmaskiner. Vi er den ene, fortalte direktør Ole Mathiesen, som på golffronten dækker hele Jylland og Fyn.

Han kunne fortælle de mange besøgende greenkeepere, at Ole Mathiesen MaskinCenter har fulgt forretningsplanen over for John Deere-organisationen til punkt og prikke siden den store omvæltning. I Hornslet er mandskabet mere end fordoblet siden starten på "Dealer of tomorrow" blev indvarslet.

Den grønne golf-temadag gav greenkeeperne mulighed for både at se det store udvalg af John Deere golf- og turfmaskiner og til at få en fagsnak med både sælgere og servicefolk hos Ole Mathiesen MaskinCenter. Firmaets nye samarbejdspartner, Lindholm Maskiner med import og forhandling af Redexim-maskiner til dybdeluftning og en række andet grej til græspleje, var også på plads.

Kontakt med greenkeeperne

- Med greenkeepere fra 60 golfbaner er flere end halvdelen af alle de jyske og fynske golfbaner repræsenteret. Det giver os mulighed for at holde en rigtig fin kontakt med greenkeeperne, fortæller direktør Ole Mathiesen.

Foruden masser af maskinsnak, blev det også til konkret handel med flere maskiner. Det blev klaret med solide jyske håndtryk.

Efter en solid julebuffet kunne de mange greenkeepere så vende næsen hjem. Måske med nogle af Jason Watts mange både sjove, men også kloge ord i baghovedet.

- Jeg vågner jo op hver morgen til et liv, der ikke er så nemt som jeres, sagde racerhelten i kørestolen til jyderne og fynboerne i John Deere-værkstedet. Og uddybede:

- Jeg er jo københavner. Nå, ja. Og så er der også det med kørestolen. Men nu sidder jeg her 13 år efter ulykken og er godt tilfreds med livet.

Jason Watt kørte sit sidste racerløb i 2012. Det vandt han. Og da han fik overrakt pokalen med indgraveringen "Old boys-mester", var det tid at indstille karrieren. Han er nu en eftertragtet foredragsholder og fortæller blandt andet, at "Du rejser dig ikke ved benene alene, men ved den kraft, der sidder mellem ørerne".

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144