23948sdkhjf

Amazoner til Havdrup

Havdrup Maskinforretning har fået forhandlingen af Amazone redskaber til anlæg og pleje af græsarealer. Amazone er et tysk topprodukt, som matcher Havdrups øvrige sortiment
Amazones program af kvalitetsredskaber til anlæg og pleje af græsarealer er nu på Havdrup Maskinforretnings lange liste over topprodukter til kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger, golfbaner og kirkegårde.

Bag den nye forhandleraftale ligger en ændring af importen til Danmark. Brøns Maskinforretning har overtaget importen for hele landet af Amazone både til landbruget og til den grønne sektor. Hidtil har Brøns Maskinforretning alene haft importen for Jylland og Fyn.

- Vi er derfor nu i gang med at opbygge et forhandlernet på Sjælland, og her har vi bl.a. valgt Havdrup Maskinforretning indenfor levering og service til den grønne sektor, fordi firmaet har en stor kundekreds på området. Samtidig har Havdrup Maskinforretning produkter på et kvalitetsniveau, der matcher Amazone bl.a. med John Deere traktorer og en lang række andre fabrikater, der er kendt for et højt kvalitetsniveau, siger salgs- og marketingmedarbejder Anders Clemmensen, Brøns Maskinforretning.

Amazone program omfatter bl.a. jordbehandlingsmaskiner, såmaskiner til græs, vertikalskærer og klipper til montering på traktor samt selvkørende klipper/vertikalskærer med opsamler. Desuden har Amazone en Horsehopper, som kan opsamle hestepærer og dermed holde hygiejnen høj i hestefolde og på ridebaner. Endelig har Amazone saltspredere.

- Det er et program, vi forventer os meget af til kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger, golfbaner og kirkegårde. Det er yderst professionelle maskiner i høj tysk kvalitet fra et familiefirma, der er bundsolidt og gennemsyret af kvalitet, siger salgschef Jens-Michael Petersen, Havdrup Maskinforretning.

Hos Havdrup Maskinforretning passer Amazones maskiner og redskaber godt ind i det øvrige sortiment bl.a. med John Deere traktorer, som er det førende mærke indenfor kommunal- og kompakttraktorer bl.a. til pleje og vedligeholdelse af græsarealer.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453