23948sdkhjf

BMS overtager Frantz Schrum

BMS oplever en markant vækst inden for store lastbillifte, der benyttes ifm. opsætning og vedligeholdelse af vindmøller og telemaster over hele Europa
For at styrke udviklingen har BMS foretaget en større investering i broliftfirmaet Frantz Schrum og indkøbt 4 store brolifte fra tyske Moog.

Frantz Schrum fortsætter som salgschef for brolifte i BMS. Broliftene er monteret på lastbiler eller fungerer som brolifte på skinner og er godkendt til kørsel i hele Europa. De komplicerede vedligeholdelses- og inspektionsopgaver på broer og i tunneller bliver nu langt hurtigere og mere effektive.

Netop inspektion og renovering af broer og tunneller bliver et vigtigt fokusområde i Skandinavien i de kommende år, hvor der er afsat milliarder af kroner til indsatsen. For at stå solidt rustet til de mange nye opgaver etableres firmaet BMS Lifte AS i Norge. Direktør for det nye selskab bliver Ib Steffensen, der tillige er divisionsdirektør for liftafdelingen i BMS A/S. Thomas Korreborg Riis er ansat som driftsleder og skal styre den daglige drift, mens al administration vil foregå fra hovedkontoret i Aalborg.

- De store investeringer i brolifte betyder, at vi kan tilbyde optimale muligheder for at arbejde effektivt såvel i højden som under broer og i tunneller, siger Ib Steffensen, der har store forventninger til det skandinaviske marked, hvor vi med Norge som spydspids forventer massiv vækst de næste 4-5 år.

BMS A/S er allerede godt etableret i Norge som hovedaktionær i Kranringen AS. Med det nyetablerede BMS Lifte AS kan der nu tilbydes mere helhedsorienterede projektløsninger på hele det skandinaviske marked.

BMS løser løfteopgaver i hele Europa og er markedsleder inden for udlejning af store lastbillifte og tilhørende specialuddannet betjeningsmandskab. Firmaet har fuld fokus på sikkerhed, effektivitet og pålidelighed.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062