23948sdkhjf

Har din virksomhed MesterFaktor?

Deltag i Mester Tidendes konkurrence om titlen som Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed
IT-rådgivningsvirksomheden BASIT og Mester Tidende skyder nu en konkurrence i gang, som skal kåre Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomheder inden for 5 kategorier:

1. Bedste håndværksvirksomhed til tilbudsgivning

2. Bedste håndværksvirksomhed til planlægning

3. Bedste håndværksvirksomhed til at håndterer formidling af opgaver, og opsamling af tid og materialer

4. Bedste håndværksvirksomhed til at håndterer kvalitetssikring og aflevering af projekt

5. Bedste håndværksvirksomhed til økonomisk styring

Meld jer meget gerne til konkurrencen selvom I føler, at der mangler noget i jeres IT-værktøjskasse. Det er ikke et mål i sig selv at have en masse IT-værktøjer og udleveret devices (tablets, mobiltelefoner og computere) til sine folk. Det handler om, at det IT I har implementeret passer til jeres virksomhed og arbejdsprocesser.

Ingen spionage

Konkrete konkurrencemæssige fordele og IT-værktøjer hos de deltagende virksomheder bliver ikke afsløret i konkurrencen. Det handler ikke om, at I som virksomheder skal dele ud af jeres erfaringer. Konkurrencen har til formål at fremhæve og hylde de virksomheder der har taget nogle bevidste beslutninger og foretaget investeringer.

Det er BASIT der står for dialogen med de deltagende virksomheder. For at sikre en ensartet behandling skal der udfyldes informationer hos BASIT, som også sikrer, at alle konkurrencedeltagere bliver behandlet ensartet når juryen træder sammen og kårer vinderen af hver kategori.

Tilmeld din virksomhed på mpj@basit.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125