23948sdkhjf

Dansk Boligbyg a/s: Nye projektledere

Dansk Boligbyg a/s har ansat tre nye projektledere som i første omgang tilknyttes renoverings-projekter i henholdsvis Viby J. ved Århus, og i Middelfart.
Entreprenør-virksomheden Dansk Boligbyg a/s med hovedkontor i Horsens og afdelinger i Hobro, Odense og Roskilde, har ansat 3 nye projektledere, der alle i første omgang tilknyttes renoverings-projekter i henholdsvis Viby J. ved Århus, og i Middelfart.

Niels Erik Christensen, 41 år, er tiltrådt som projektleder i Hobro-afdelingen. Han har en baggrund som bygningskonstruktør, og har flere års erfaring, senest som entrepriseleder i Viby J. ved Århus.

Claus Greve, 38 år, er tiltrådt som projektleder i Hobro-afdelingen. Han har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør, og har flere års erfaring, senest fra en boligforening i Aalborg.

Både Niels Erik Christensen og Claus Greve tilknyttes sammen med projektleder Niels Erik Starup et stort renoveringsprojekt på Søndervangen i Viby J. ved Århus med Alboa afd. 24 som bygherre.

Brian Lerche, 42 år, er ansat som projektleder i Odense-afdelingen. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, og har flere års erfaring som bygge- og projektleder. Han skal tilknyttes et projekt med renovering af "Melfarparken" i Middelfart med Middelfart Andelsboligforening som bygherre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094