23948sdkhjf

Tilskud til energieffektive varmepumper

Husk at rådgive dine kunder om, at de kan søge Energistyrelsens tilskud til at udskifte gamle olie- eller gasdrevet varmekilde med en energibesparende varmepumpe
Area Sales Manager for Panasonic Danmark, Tomas Baerholm opfordrer håndværksmestrene til at vejlede kunderne om mulighederne for tilskud til etablering af varmepumper.

- Ved at skifte til en varmepumpe fra Panasonic kan man både spare penge og hjælpe med at passe på miljøet. På Energistyrelsens varmepumpeliste finder man de mest energieffektive varmepumper på det danske marked, og der gives kun energitilskud til netop disse pumper. Varmepumperne overholder alle lovkrav, og deres ydelse og effektivitet er bekræftet af et uafhængigt testlaboratorium. Fjorten af Panasonics luft-til-vand varmepumper er kommet på listen, og det er derfor endnu mere fordelagtigt at skifte til miljøvenlig opvarmning, fremhæver Thomas Baerholm.

- Vi er utroligt glade for, at de danske forbrugere nu kan søge Energistyrelsens tilskud, når de ønsker at investere i en miljøvenlig luft-til-vand varmepumpe fra Panasonic. Man vil nu kunne få et tilskud, som svarer til ca. 7-10 pct. af indkøbsprisen. Og da Panasonics varmepumper er kendt for at have en lang levetid, kan det både betale sig økonomisk og miljømæssigt at investere i en energieffektiv varmepumpe, siger Tomas Baerholm.

Varmepumpelisten udgives af Energistyrelsen, og her kan forbrugerne se, hvilke varmepumper, der er mest energieffektive. Listen omfatter væske/vand-varmepumper, luft/vand-varmepumper og luft/luft-varmepumper. Listen er forbrugernes sikkerhed for, at de køber et produkt, som lever op til en række krav, Energistyrelsen stiller, og at der er dokumentation for effektivitet og ydelse.

- Varmepumpelisten er en uafhængig liste, som synliggør hvilke varmepumper, der er de bedste og mest miljøvenlige på det danske marked. Vi er stolte af at kunne vise forbrugerne, at Panasonics varmepumper ligger flere steder i top, siger Tomas Baerholm, Area Sales Manager for Panasonic Danmark.

tøtte

Læs mere om varmepumpelisten her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078