23948sdkhjf

Alfix klar med ny brugervenlig hjemmeside

I begyndelsen af august lancerede Alfix en ny moderne og mere brugervenlig hjemmeside, som skal understøtte brandet over for både forhandlere, håndværkere, projekterende og private slutbrugere
Alfix har lanceret ny hjemmeside som baserer sig på den nyeste digitale teknologi. Siden er responsiv, hvilket betyder, at siden automatisk tilpasser sig skærmens størrelse, således at brugeren får den mest optimale visning af sidens indhold – uanset om alfix.com besøges på en smartphone med lille skærm, en tablet eller en pc. Hermed fjernes behovet for en særligt udviklet hjemmeside målrettet smartphones med små skærme.

Det visuelle udtryk har også fået en mere fremtrædende plads i den nye udgave af alfix.com. Direktør Anders Bertelsen Toft uddyber:

- Vi bruger flere fotos på den nye hjemmeside, da vi fra undersøgelser ved, at brugerne foretrækker forskellige indgange, når de søger informationer på nettet. Nogle søger helst via tekstlinks, hvor andre er mere visuelt orienterede. Ved at imødekomme begge dele i opsætningen, tror vi på, at vi har skabt en overskuelig, indbydende og brugervenlig hjemmeside, som gerne skal gøre informationssøgningen let for vores mange forskellige interessenter, siger Anders Bertelsen Toft.

Alifix har også introduceret en ny topmenu med navnet "Teknisk service".

- Menuens indhold er i god tråd med Alfix´ stærke kompetence inden for byggeteknisk rådgivning til markedet. Her kan eksempelvis håndværkere og projekterende finde nyttig viden om forskellige konstruktionstemaer, ligesom der er let adgang til at stille tekniske spørgsmål online eller telefonisk til det tekniske team af rådgivere, der alle har en faglig baggrund som både murer og bygningskonstruktør, forklarer Anders Bertelsen Toft.

Tøtte

Se Alfix nye hjemmeside her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078