23948sdkhjf

Discount ejendomsmægler på nettet

Nyt online ejendomsmæglerkoncept skal øge konkurrencen på boligmarkedet med landets billigste salærer. Konceptet går ud på at skære alle de fordyrende udgifter væk, så som dyre forretningslokaler på centrale adresser, store biler, høje mæglerlønninger og bemandede forretningslokaler
Som ny spiller på boligmarkedet sigter Nem-Ejendomsmægler.dk efter at få den lidt gammeldags ejendomsmæglerbranche med på online-bølgen. Ejendomsmæglerbranchen er efterhånden den sidste branche, som ikke rigtigt er kommet 100 pct. online endnu. Nem-Ejendomsmægler.dk har skåret alle de fordyrende omkostninger væk for at kunne give boligsælgerne et meget billigere salær.

Virksomheden Nem-Ejendomsmægler.dk har lavet en online ejendomsmæglerforretning, hvilket giver den store besparelser på de faste udgifter, hvilket kommer forbrugerne til gode ved et lavt salær.

- Konceptet går ud på at skære alle de fordyrende udgifter væk, så som dyre forretningslokaler på centrale adresser, store biler, høje mæglerlønninger og bemandede forretningslokaler, lyder det fra

Peter H. Jepsen, som har startet firmaet, har været indehaver af 2 Nybolig butikker. Igennem mange års arbejde i ejendomsmæglerbranchen, mener Peter H. Jepsen, at boligmarkedet er modent til at gå online.

Alle disse besparelser udløser landets billigste ejendomsmæglersalærer.

På grund af alle disse besparelser kommer salæret ned til 25.000 kr. for et Totalsalg af en andelsbolig, 27.500 kr. for en ejerlejlighed og 30.000 kr. for en Villa.

For at skabe tryghed omkring konceptet og for boligsælgeren er forretningen medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Det giver forbrugerne samme sikkerhed i deres bolighandel som hos andre kædemæglere, men med besparelser på helt op til 70-80.000 kr.

- Der er ingen grund til at drive mæglerforretning fra dyre forretningslokaler mere. Boligkøberne finder ikke deres boliger i dag igennem mæglerforretningernes udstillingsvinduer, men på nettet.

Forbrugerne fokuserer mere på prisen, end de har gjort i mange år. Derfor er tiden moden til et lavspriskoncept, men med samme tryghed som hos normale mæglerkæder, siger Peter H. Jepsen.

tøtte
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08