23948sdkhjf

Grontmij styrker jernbaneområdet med stærk lederprofil

De enorme investeringer i jernbaneinfrastrukturen i Danmark, Norge og Sverige forventes at forsætte i mange år fremover. Grontmijstyrker derfor ledelsen med Anders Høgdal Larsen som afdelingschef for Railways afdelingen i en af Danmarks største ingeniørvirksomheder
Der er travlt på jernbaneområdet, og Grontmij er sammen med andre markedsaktører med til at skrive Danmarkshistorie på området med hastighedsopgraderinger og arbejdet med den meget omtalte timemodel. Grontmij arbejder bl.a. aktuelt med projekter på "Den Nye Bane København – Ringsted" og hastighedsopgraderinger mellem Ringsted og Odense, som er en del af realiseringen af timemodellen.

- Vores store, eksisterende projekter viser, at Grontmij har positionen, styrken og kompetencerne til ambitiøse vækstmål inden for jernbaneområdet, så derfor er det helt naturligt, at vi nu styrker ledelsen med en ny afdelingschef. Vi glæder os til samarbejdet med Anders Høgdal Larsen som ny afdelingschef for Railways i Grontmij, siger Erik Haldbæk, afdelingsdirektør i Railways.

Anders Høgdal Larsen er uddannet som civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet i 2004 og har været ansat i Grontmij siden 2004. Han kommer senest fra en stilling som projektleder, hvor han de sidste par år i stort omfang har været tilknyttet Grontmijs team på "Den Nye Bane København - Ringsted."

- Med den nye ledelse i Railways skal vi endnu tættere på kunderne og øvrige samarbejdspartnere i markedet. Samtidig styrker vi markant vores evne til at realisere vores målsætninger for den faglige udvikling, konkurrenceevne og vækst i omsætningen på jernbaneområdet. Vi har positionen i markedet og styrken til at vinde nye, store og spændende projekter på området, siger Erik Haldbæk, afdelingsdirektør for Railways.

Anders Høgdal Larsen er pr. 15. august 2014 udnævnt til afdelingschef for Grontmijs Railways afdeling. Han vil i den nye stilling referere til Erik Haldbæk, som fortsætter som afdelingsdirektør for Railways.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.175