23948sdkhjf

Milwaukee arbejdsradio med lader og Bluetooth

Den nye arbejdsradio/lader M18 RC fra Milwaukee, streamer musik fra alle typer enheder via Bluetooth på op til 30 meters afstand. Derudover fungerer radioen også som ladestation til M18 batterier og andre elektroniske enheder
- I dag finder man arbejdsradioer på næsten alle byggepladser. Med den nye Milwaukee arbejdsradio får man markedsledende modtagelse og lyd samt mulighed for både at streame trådløst via Bluetooth, og samtidig oplade alle M18 batterier - helt uden at gå på kompromis med hverken modtagelse eller lydkvalitet.

Yderligere giver radioens USB-stik mulighed for at oplade de fleste bærbare enheder mere end 50 pct. hurtigere sammenlignet med konkurrende produkter. Det er samtidig den eneste lader på markedet, der kan anvendes med både Milwaukee M18 batterier eller tilsluttes 220-230 V, siger Magnus Karlsson, Trade Marketing Manager hos Milwaukee.

Arbejdsradioen har en forstærket stålkonstruktion og et aluminiumshåndtag der beskytter mod hårde forhold på arbejdspladsen. Derudover har den et vejrbeskyttet rum der beskytter mindre ejendele og elektroniske enheder.

Den nye arbejdsradio/lader giver også mulighed for at anvende radioen som transportabelt mediecenter, alt imens den oplader tablets i den indbyggede tabletholder.

Med egenskaber som AM/FM tuner med digital processor, justerbar equalizer, højkvalitets højttalere, integreret oplukker og 40 W forstærker, sætter Milwaukees arbejdsradio/lader nye standarder for kvalitet og ydelse.

Med strøm fra Milwaukees M18 REDLITHIUM-ION batterier er arbejdsradioen/laderen en del af den omfattende M18 serie, der tilbyder mere end 55 forskellige Lithium-Ion produkter, der alle er kompatible med samme batteri.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094