23948sdkhjf

Milwaukee-multicutter til præcisionsarbejde

MesterTest: Markedet vælter nærmest i multicuttere og man skal se sig godt for. Det er ikke alle multicuttere, der kan levere præcisionsarbejde, men det kan Milwaukees bud på en multicutter
Man kan ikke sige multicutter uden at sige FEIN. Og lad det være sagt med det samme: Multicutterne fra FEIN er stadig helt i top også selvom stort set alle producenter i dag har en multicutter med i produktsortimentet.

- Der er efterhånden så mange om buddet, at man bliver helt rundtosset, mener Mester Tidendes testhåndværker, der dog er enige om, at hvis man holder sig til multicuttere fra den håndfuld af producenter, man iøvrigt har gode erfaringer med, ja, så kan det ikke gå helt galt.

Sådan er det også med 18V multicutteren fra Milwaukee, som Mester Tidendes testhåndværker hat haft fingrene i. Her går man ikke galt i byen. 18V Multicutteren M18 BMT er pålidelig og arbejder præcist.

Kan stole på maskinen

- Det giver ingen mening at arbejde med en multicutter som ikke er præcis. Når der skal laves indgreb i fodpaneler, indfatninger eller skæres i træ- eller laminatgulve, så er det afgørende, at man kan stole på maskinen, understreger testhåndværkerne.

- Som ved de fleste andre multicuttere, så er eneste minus faktisk larmen, når maskinen arbejder sig gennem materialet og så er der vibrationerne. Man kan godt mærke, at det summer i fingrene og hånden, når man har arbejdet med multicutteren i længere tid. Det er ikke et specielt Milwaukee-fænomen. Det gør sig gældende for alle multicuttere, mener testhåndværkerne. ’

Rent betjenings- og håndteringsmæssigt er testhåndværkerne godt tilfredse med M18 BMT.

FIXTEX-systemet gør det nemt og hurtigt at skifte klinge uden brug af værktøj.

Testhåndværkene fremhæver også både dybdestopadaptoren og støvudsugningssystemet på den positive side, ligesom LED-lyset er med til at skabe overblik over arbejdsopgaven.

M18 BMT har variabel 12-trins hastighed mellem 12.000-18.000 omdr/min og 3.4 grader svingningsbevægelse højre/venstre for hurtig skæring i materialer som f.eks. metal, plast, træ og PVC. Og multicutteren passer med alle Milwaukee M18-batterier.

- Milwaukees 18V multicutter er et godt bud på en pålidelig og kraftfuld maskine. Og har man i forvejen et par 18V Milwaukee-batterier, så kan man hurtigt fristes til at supplere lidt op i værktøjskassen, erkender testhåndværkerne.

MesterTest

Mester Tidende har testet Milwaukee 18V multicutter M18 BMT.

Håndværkene mener:

Arbejder præcist

Godt greb

Nemt klingeskift
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11