23948sdkhjf

Blødt undertøj til hårde mænd

Nyt undertøj fra MASCOT forener effektiv svedtransport med god isolering, så du kan holde dig varm i den kolde tid
Modsat tidens trends om at skulle ud af komfortzonen, så er opgaven for dit undertøj netop at bibeholde dig i komfortzonen dagen lang. Du har brug for effektiv svedtransport, og nu hvor de koldere temperaturer står for døren, skal det inderste lag også isolere.

Og det er lige hvad det nye funktionsundertøj fra MASCOT ved hjælp af THERMOCOOL teknologien.

Den helt nye undertøjslinje er med THERMOCOOL-fiberen designet til at arbejde sammen med kroppens naturlige varmeregulering. Når du er varm, leder undertøjet varme og sved væk fra kroppen. Når du er i kolde omgivelser, isolerer det. Kort og godt. Det kaldes Duoregulation og skyldes en helt særlig fibersammensætning i stoffet.

MASCOT lancerer en langærmet undertrøje, lange underbukser og en halsvarmer med den nye teknologi, som frem for alt er ekstremt fugttransporterende som følge af en speciel struktur, der hurtigt fordeler fugten på et større område og leder den væk fra huden. En anden vigtig egenskab er, at det er hurtigttørrende, så fugten forsvinder hurtigt væk fra tøjet. For ud over at det er ubehageligt at gå med en våd trøje, så udgør sveden også fare for efterfølgende nedkøling, hvis ikke fugten ledes effektivt væk.

Undertøjet er udviklet med tanke på at være "et ekstra lag hud". Og MASCOTs testpanel bekræfter, at sådan føles det også. Stoffet smyger sig tæt til kroppen ved hjælp af en særlig firevejs-stretch, der gør den fleksibel og virkelig behagelig af have på. Der er ingen sidesømme og ingen indsyede mærker, der kan genere.

Stoffet har en lav vægt og er nemt at vaske. Undertøjet er designet til at sikre, at brugeren holder sig i komfortzonen uanset aktivitetsniveau og omgivelsernes temperatur.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078