23948sdkhjf

Pitzner opgraderer med 26 meter lastvognslifte

Pitzner har indkøbt nye lastvognslifte under 3.500 kg med arbejdshøjde på 26 meter. De nye Palfinger lifte er ekstremt brugervenlige
Pitzner har nu en af Danmarks største flåder af 26 meter lastvognslifte, og det seneste indkøb cementerer ønsket om højeste kvalitet og største brugervenlighed. Pitzner har nemlig valgt at indkøbe lifte fra en af de markedsførende producenter af mobile kraner og lifte, Palfinger.

- Palfinger er topproduktet indenfor lifte til lastvogne, og det er Palfinger, som vore kunder ønsker. Når man først har prøvet topproduktet på markedet, så ønsker man ikke at gå på kompromis, og derfor satser vi i fremtiden i høj grad på Palfingers produkter, siger afdelingsleder Birger Hansen, Pitzner.

- Ud over høj driftssikkerhed og sikkerhed, så er disse lastvognslifte karakteriseret ved ekstremt høj brugervenlighed. Du kan parkere lastbilen, kravle op i kurven og trykke på én knap. Så nivellerer bilen automatisk. Herefter er du klar til at løse din opgave i højden hurtigt og sikkert, fortæller Birger Hansen.

Pitzner har bl.a. udskiftet lifte med 21 meters arbejdshøjde med de nye 26 meters lifte. Som Birger Hansen udtrykker det, så kan man jo lettere bruge en 26 meters lift i 21 meters højde end omvendt.

26 meters lastvognslifte er opbygget på biler under 3.500 kg og kan dermed køres på almindeligt kørekort. De er meget brugte af vinduespolerere, skiltefirmaer, træbeskærere, håndværkere m.fl. Ofte kommer håndværkere i deres egen bil til Pitzner, får udleveret liftbilen, flytter deres grej over for så at køre direkte ud til arbejdsopgaverne.

Pitzner har mange typer kunder til lastbilliftene. Rengøringsselskabet Alliance+ har en fast samarbejdsaftale og benytter primært lastbilliftene til vinduespolering og fjernelse af grafitti.

- Vi har både planlagte opgaver og mere akutte opgaver, så vi har brug for en liftleverandør med en vis kapacitet. Vores aftale med Pitzner indebærer, at Pitzner altid skaffer lifte enten fra egne rækker eller eksternt. Det er vigtigt for os, at vi kun skal henvende os ét sted. Samtidig er det vigtigt, at Pitzner reagerer hurtigt, når der enkelte gange er opstået et problem med grejet, siger kundechef Thomas Loui Henriksen, Alliance+.

Pitzner har 26 meter lastbillifte stationeret i alle landsdele på udvalgte Pitzner logistikcentre.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14