23948sdkhjf

Direktør stopper hos Würth

Adm. direktør Sven Kristensen har valgt at forlade Würth Danmark for at få mulighed for at bruge sin store erfaring og kompetence i anden sammenhæng
De seneste år har budt på mange spændende forandringer hos Würth Danmark, og adm. direktør Sven Kristensen vurderer, at virksomheden nu står i en langt stærkere position, end da han tiltrådte stillingen som øverst ansvarlig.

Sven Kristensen er ikke i tvivl om, at opskriften på succes grundlæggende består i at have modet til at gribe mulighederne, når de opstår, og den filosofi har banet vejen for en 22 år lang, imponerende Würth karriere på både nationalt og internationalt niveau. Nu betyder den, at Sven Kristensen har valgt at forlade Würth Danmark for at få mulighed for at bruge sin store erfaring og kompetence i anden sammenhæng.

Stærkt rustet til fremtiden

Da Sven Kristensen overtog posten som adm. direktør hos Würth Danmark, var det med ønsket om at bringe virksomheden sikkert gennem finanskrisen og ruste organisationen til en stærkt stigende konkurrence på engrosmarkedet. Den opgave er nu løst, og Sven Kristensen finder derfor, at virksomheden er klar til, at han kan lade nye kræfter eksekvere den vækststrategi, som han de seneste år har opbygget fundamentet til.

- Siden jeg overtog det øverste ansvar i Würth Danmark, har jeg i tæt samarbejde med Würth Danmarks dygtige ledergruppe og Würth gruppens koncernledelse haft fokus på at opbygge en adræt, innovativ og konkurrencedygtig organisation med et højt kompetenceniveau. Vi har bl.a. styrket organisationen med en række nye kræfter i ledelsen, som står i spidsen for nye forretningsområder, hvor vi forventer massiv vækst.

Samtidig har vi har omlagt vores tidligere divisionsstruktur, så vi i dag agerer i en matrixorganisation, hvilket bl.a. har sikret en bedre udnyttelse af kompetencerne hos hver enkelt af vores medarbejdere. I forhold til vores tilbud til kunderne har vi bl.a. haft et højt fokus på at udvikle vores koncepter – f.eks. vores lager- og logistikløsning, ORSY, og vores sikkerhedskoncept, Safety at Work.

Herudover har vi øget vores specialistkompetencer – f.eks. inden for additiver, bilpleje, skudmontage, faldsikring og værkstedsindretning. Også vores butiksnet er blevet udviklet meget. Både i antallet af butikker og med shop-in-shop løsninger med f.eks. arbejdstøj, maskiner og værktøj samt services, som giver vores kunder let adgang til f.eks. eftersyn af faldsikringsudstyr, express levering mv. Sidst men ikke mindst er kuglerne støbt til yderligere udvidelser i både produktprogram, kunderettede tilbud og yderligere udvidelser af butiksnettet.

Würth Danmark fremstår derfor i dag som en særdeles manøvredygtig virksomhed, som kan reagere hurtigt, når der sker forandringer i markedet. Jeg forlader derfor Würth Danmark med den klare opfattelse, at min afløser overtager en virksomhed som både organisatorisk, strategisk og økonomisk står på et særdeles stærkt og konkurrencedygtigt fundament, siger Sven Kristensen.

Hvem der kommer til at overtage posten som adm. direktør efter Sven Kristensen, er endnu ikke afklaret. Ind til da står Sven Kristensen fortsat til rådighed for virksomheden, og alle opgaver vil derfor blive overdraget med den omhu, ansvarlighed og loyalitet, som Sven Kristensen altid har været kendt for blandt Würth Danmarks medarbejdere og ledelse.

tøtte

LÆS OGSÅ: Nye akku-maskiner hos Würth
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078