23948sdkhjf

Professionel kabelsøgning

Elma Instruments skandinavisk importør af kabelsøgere fra CableDetection med mange kombinationsmuligheder og stort tilbehørsprogram
CableDetection har valgt Elma Instruments som skandinavisk distributør for deres store program af kabelsøgere til alle formål.

Søgerne fra CableDetection leverer seneste generation af lynhurtig hardware, som sikrer at kabler findes hurtigt og præcist. Kabelsøgerprogrammet tilbyder mange kombinationsmuligheder, stort tilbehørsprogram og mange nye features i et bredt program.

I programmet er bl.a. Utilifinder, som er et ideelt værktøj til f.eks. elektrikeren eller gartneren som måske bare skal fritgrave, eller omvendt, undgå at overgrave en stikledning.

Seriens mellemklasse er det alsidige EZiCAT program, som kan leveres i et utal af konfigurationer, fra simpel kabelsøgning på spændingsførende kabler til søgesignal fra transmitter, dybdemåling, sondesøgning eller endda datalogning med GPS koordinater. Ideelt til f.eks. elektrikeren eller entreprenøren som skal finde et kabel og kende dybden før han graver og dokumentere søgningen på PC.

Topmodellen, Ultra, henvender sig til den professionelle bruger. Ultra serien byder, ud over de almindelige søgeprincipper, på mange ekstra features. F.eks. kan nævnes high/low peak, brugerdefinerbare frekvenser, sendeeffekt på helt op til 12W, automatisk frekvensvurdering og trådløs forbindelse mellem sender og modtager- dét sparer meget tid, hvis kabelsøgning er en del af hverdagen.

Ligeledes tilbyder Ultra serien kappefejlssøgning på kabler i jord: Med A-rammen kan en kabelfejl i jorden lokaliseres helt præcist før der graves.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171