23948sdkhjf

12.000 besøgte håndværkernes slaraffenland for at fylde værktøjskassen

Over 12.000 håndværkere fik opdateret værkstøjskassen og firmabilen, da Danmarks største håndværkermesse Carl Ras Håndværkermesse blev afholdt i Brøndby Hallen i sidste uge
Der blev langet masser af værktøj, håndværkermaskiner, beslag, skruer og sikkerhedsudstyr over disken ved branchens største salgsmesse, Carl Ras Håndværkermesse fra den 23. til den 26. september. Det var 16. gang, Carl Ras’ kunder og leverandører var samlet for at købe og sælge værkstøj, se demonstrationer og afprøve nye produkter til håndværkerbranchen.

- Det bedste ved denne messe er, at man her kan få lov at prøve værktøjet, inden man køber det. Det betyder meget, hvordan det ligger i hånden, og hvordan det reelt er at bruge, fortæller Anders Bryld, der er snedker.

Og der var netop sat ekstra fokus på håndværkernes lyst til at afprøve varerne på dette års messe, fortæller Steen Demskov, marketingchef hos Carl Ras.

- I år havde vi udvidet messearealet ved at bygge en ekstra platform hele vejen rundt på Brøndby Hallens tilskuertribuner. Det gav 350 ekstra kvadratmeter, så vores leverandører havde god plads til at vise deres produkter frem, og håndværkerne kunne prøve dem i praksis.

Fokus på Fashion Street

En del af den ekstra standplads på årets Carl Ras Håndværkermesse blev omdannet til "Fashion Street",hvor håndværkerne havde god plads og ro til at prøve arbejdstøj, handsker og sikkerhedssko.

- Det er rigtig rart, at det hele er samlet her på messen. Jeg skulle egentlig have nogle beslag og noget el-værktøj, men nu kan jeg da lige så godt købe arbejdstøj med også, fortæller ejendomsinspektør Uffe Østergaard, der tog et par arbejdsbukser med i prøverummet.

Der blev ikke talt besøgende ved døren, men Steen Demskov fra Carl Ras vurderer, at over 12.000 gæster fra Storkøbenhavn og det meste af Sjælland besøgte håndværkermessen fra tirsdag til fredag.

- Det vurderer jeg ganske enkelt ud fra antallet af gratis frokostretter, vi serverer, fortæller han.

Og noget tyder på, at det både er de gode tilbud og hyggen, de mange gæster kommer for.

- tager altid en dag ud for at tage på Carl Ras essen sammen med et par kollegaer. Og det, vi så mister i indtjening ved at holde fri, det tjener vi ind igen på de gode tilbud, vi finder herude, siger tømrer Jens Andersen.

Bedre end sidste år

- I 2013 havde vi en fantastisk messe og umiddelbart var vores ambitioner i år at holde status quo da vi har I oplevet en del flere forsøg på benspænd fra vores konkurrenter side, - de har været ude med meget lave priser og prisgarantier, men som det ser ud nu har vi igen i år formået at øge antallet af besøgende og ikke mindst omsætningen.

Ikke at det gælder om at være størst, men det siger noget om kundetilfredshed og det er vigtigt, og de er altså rigtig glade for at komme på Carl Ras messen, fremhæver Steen Demskov.

tøtte

Se Mester Tidendes stemningsvideo fra Carl Ras messen her/john Ehbrecht

Se Carl Ras stemningsvideo fra messen her/Jan Teller
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14