23948sdkhjf

Hæderspris for varmestyring på Amalienborg

HOFOR har tildelt ejendomstekniker Peter Reppien "Den Gyldne Termostat" for at nedbringe varmeudgifterne på Amalienborg Slot
Hovedstadens Forsyningsselskab, HOFOR har hædret ejendomstekniker Peter Reppien fra Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme med"Den Gyldne Termostat" for at nedbringe varmeudgifterne på Amalienborg Slot

- Intelligent energistyring er i høj grad afhængig af dygtige og arbejdsomme driftsfolk, der formår at anvende værktøjerne bedst muligt – og som også kan tænke videre og tage initiativer. Den indsats, som disse vigtige folk udfører, vil vi i HOFOR gerne sætte mere fokus på, siger teknisk direktør Per Jacobsen, HOFOR.

Ejendomstekniker Peter Reppien fra Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme modtager prisen for sit arbejde i 2008/09 med at ombygge og modernisere Amalienborg Slots ni varmecentraler og indføre fjernaflæsning af energiforbruget.

HOFOR har i samarbejde med Bygningsstyrelsen gennemført et stort pilotprojekt med intelligent varmestyring i Københavnske kontorejendomme og på Slotsholmen, hvor Bygningsstyrelsen har installeret fjernaflæste målere i alle bygninger.

Beregninger foretaget af HOFOR viser, at besparelsespotentialet er op mod 10 pct. og at potentialet er stort selv i gamle fredede bygninger, som dem Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme driver, hvor energirenovering ofte møder masser af udfordringer.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126