23948sdkhjf

Udbudsregler på den politiske dagsorden

En ny udbudslov og en justering af reglerne om støtte til byfornyelse er blandt de lovforslag, som Folketinget skal tage stilling til i det nye år.
I går begyndte et nyt folketingsår, og regeringen har i den forbindelse fremlagt et lovkatalog og forslag til folketingsbeslutninger, som den forventer at fremsætte i løbet af det kommende folketingsår.

Ifølge Licitationen-Byggeriets Dagblad lægger regeringen op til omfattende og væsentlig lovgivning på bl.a. erhvervsområdet. Det sker bl.a. med en ny lov om udbud, der skal sikre de bedst mulige rammer for udbud og offentlig-privat samarbejde for både offentlige myndigheder og private virksomheder. Udbudsloven skal desuden lette omkostningerne ved udbud for både det offentlige og det private, når det bliver nemmere at bruge reglerne. Udbudsloven implementerer dermed EU’s udbudsdirektiv.

Også byfornyelse og udvikling af byer kommer på den politiske dagsorden i det kommende folketingsår, når minister for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen (S) i oktober vil fremsætte et lovforslag, der har til formål at skabe gode boligsociale forhold på såvel land som i by. Det sker ved en justering af reglerne om støtte til bygningsfornyelse og områdefornyelse, blandt andet gennem bedre støttemuligheder for ejer- og andelsboliger.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078