23948sdkhjf

50 tons gravemaskine hos 50-årig materieludlejer

GSV Materieludlejning rundede et skarpt hjørne med den hidtil største gravemaskine i udlejningsprogrammet
Der var format over, da GSV Materieludlejning forleden markerede virksomhedens 50 års jubilæum. Dels holdt GSV åbent hus i de ni afdelinger rundt om i landet, og dels kunne virksomheden glæde sig over at have sin hidtil største gravemaskine på plads i udlejningsprogrammet. Og ganske passende for en 50-årig: En 50 tons Komatsu PC490LC-10.

- Den er vores hidtil største gravemaskine. Maskinen har både stor løfteevne og rækkevidde, og så er den miljøvenlig og kan problemfrit arbejde også i byzoner. Motoren er brændstofbesparende og opfylder Stage IIIB-kravene, forklarer GSV Materieludlejnings produktchef, Henrik Christensen.

- Der er jo gang i mange store jordprojekter, og med de store anlægsprojekter følger store jordflytningsopgaver. Det passer Komatsu-gravemaskinen helt perfekt til, siger Henrik Christensen.

Det er den danske Komatsu-importør og –forhandler Scantruck, der har leveret den store gravemaskine med hele 362 hk til GSV. Komatsu PC490LC-10 har en rækkevidde på 10.980 mm og gravedybde op til 7755 mm. Den vandrette rækkevidde er ikke mindre end 12 meter.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079