23948sdkhjf

Bliv lidt klogere på tre timer

Arbejder du ofte som under--og fagentreprenør og vil du arbejde bedre sammen med hovedentreprenørerne og forbedre din bundlinje, så er kurset Mestertip på 3 timer måske noget for dig
Mester Tidende har sammen med IT-rådgivningsfirmaet BASIT og entreprenørfirmaet Enemærke og Petersen arrangeret et mini-kursus, hvor der sættes fokus på samarbejdet mellem under- og fagentreprenøren på den ene side og hovedentreprenøren på den anden side

På kurset Mestertips på 3 timer får du en enestående mulighed for at høre, hvad hoved- og totalentreprenør Enemærke og Petersen lægger vægt på, når de udvælger samarbejdspartnere. Det er viden, som kan sikre dig din næste opgave, men også forbedre effektiviteten og produktiviteten i dit næste projekt.

På kurset får du en unik mulighed for at høre om Enemærke og Petersens erfaringer med byggeprocesser, og hvilke krav og forventninger, de stiller til potentielle samarbejdspartnere. Proceschef Jan Buur Frederiksen og proceskonsulent Ask Hesselager er repræsentanter fra Enemærke og Petersen, og for dem er et af nøgleordene bag godt samarbejde ærlighed og gennemsigtighed.

Konsulenter fra BASIT vil på kurset komme med bud på, hvordan din virksomhed kan komme videre i praksis med at opbygge en solid kommunikations- og dokumentationsplatform, der matcher de krav, som f.eks. Enemærke og Petersen stiller.

Klaus Tøttrup vil binde arrangementet sammen og sikre, at der er dialog på mødet. Klaus er chefredaktør på Mester Tidende og har beskæftiget sig med problemstillingerne i håndværksvirksomhederne i mere end 30 år.

Kurset henvender sig til Mester og evt. højre hånd, som har ansvaret for sagerne på pladserne.

Kurset foregår torsdag den 30. oktober på Teknologisk Institut, Gregersensvej 3, 2630 Taastrup fra 9.00-12.00. Der er morgenmad fra kl. 8.30.

Kurset koster 1.000 kr. + moms per deltager inkl. materiale og forplejning. 50 pct. rabat til medlemmer af Dansk Byggeri. Deltager 2 fra samme virksomhed får 50 pct.i rabat.

Tilmelding på mpj@basit.dk eller på www.basit.dk

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094