23948sdkhjf

Pitzner køber flere smalle lifte på bånd

Pitzner har indkøbt nye 20 og 23 meter lifte på gummibånd. De er meget efterspurgte med deres smalle opbygning og store arbejdsradius
Gennem et stykke tid har Pitzner indlejet smalle personlifte på bånd, fordi efterspørgslen har været større end Pitzners egne kapacitet. Med indkøb af nye JLG Crawler X20JP og X23J med en arbejdshøjde på henholdsvis 20 og 23 meter er Pitzner godt rustet til at imødekomme efterspørgslen.

Det er lifte på gummibånd produceret af Hinowas fabrik i Italien specielt for JLG, der har ønsket at have denne type lifte i sit program som supplement til det omfattende orange JLG-program indenfor personlifte. Liftene på bælter kaldes også af nogle for spider- eller edderkoppelifte på grund af de lange støtteben.

- Det er meget effektive lifte, som kører både på diesel og el, så de er velegnende såvel udendørs som indendørs. Vi har købt modeller med fodpedal i kurven, ligesom det er kendt fra andre lifttyper. Vi har stor udlejning til håndværkere, som anvender liften ad hoc, når de har opgaver hvor pladsen er snæver eller de eksempelvis skal gennem en port, fortæller afdelingschef Birger Hansen.

VVS-firmaet Dehlsen & Sønner A/S i Rødovre er ét af de firmaer, der jævnligt benytter liftene på gummibånd.

- Vi anvender dem eksempelvis til opgaver på tagrender, nedløb og facader. Det kan være fordi der er meget lidt plads, eller når vi skal ind i baggårde, fortæller indehaver og teknisk ansvarlig hos Dehlsen & Sønner A/S, Kim Toxværd.

- Vi benytter Hinowa eller JLG lifte, fordi de er rigtig, rigtig gode. Det er simpelthen kram, og vores montører er glade for at arbejde med dem. Liftene er praktiske, fordi de kan komme ind næsten alle steder, men vi bruger også andre typer lifte. Eksempelvis benytter vi lastbillifte fra Pitzner bl.a. til montage af gasaftræk, hvor vi skal endnu højere op, siger Kim Toxværd, fra Dehlsen & Sønner, der har 33 medarbejdere og arbejder med service og renoveringsopgaver.

- Vi har haft et mangeårigt samarbejde med Corona, som nu er fortsat hos Pitzner. Så længe både priser og samarbejde fungerer godt, så ændrer vi ikke ved det. Jeg mener, at det er en fordel på længere sigt at have en fast samarbejdspartner. Det gør det lettere, hvis vi har specielle behov eller måske en særlig hasteopgave, siger Kim Toxværd.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094