23948sdkhjf

Skab overblik over værktøjet

Festool udvider opbevarings--og transportsystem i den populære Systainer-serie og tilbyder også et udtræk som gør det muligt at indrette arbejdspladsen eller transportsystemet individuelt
Ud over præcise elektriske værktøjer bliver indretning og orden på arbejdspladsen stadig vigtigere for håndværkeren. Festool har i mange år tilbudt et stort sortiment af opbevarings- og transportsystemer: SYS-Port, Workcenter, Universalcenter, forskellige Sortainer, SYS Roll mm.

Det, der hidtil har manglet i sortimentet, var en mulighed for selv at tilpasse systemerne individuelt ved hjælp af passende udtræk – til mange forskellige formål f.eks. opbevaring under arbejdsbænken.

Det tilbyder Festool nu med det nye Systainer-udtræk, som gør det muligt at indrette arbejdspladsen eller transportsystemet individuelt. Så kan du hurtigt bygge et individuelt reolsystem med udtrækshylder. Det sparer plads, alt har sin plads, og man har altid fuld adgang til indholdet i den pågældende Systainer. Systaineren kan åbnes helt takket være det fulde udtræk, som har en bæreevne op til 20 kg. Hvis en Systainer skal opbevares og låses i udtrækket, kan det klares ved at eftermontere en lås.

- Med det nye Systainer-udtræk lever Festool igen op til sit motto: "Fordi det bare er bedre, når det passer" og tilbyder med denne løsning et individuelt opbevaringssystem, som alle Systainer Classic og alle Systainer T-LOC passer i, siger Festools salgs- og markedschef i Danmark, Michael Petræus.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093