23948sdkhjf

36V borehammer til de barske opgaver

DEWALT udvider sit 36V-sortiment med ny. kraftig borehammer DCH365M2 som er udstyret med støvudsugning til opsamling af boremel som fjernes direkte ved kilden, så værktøjet ikke tilstopper, og der kræves mindre tid på rengøring med 4,0 Ah litiumbatteri
Den nye 36 V akku-borehammeren fra DEWALT er udviklet til boring af huller med 4-26 mm i diameter i beton, mursten og murværk. Borehammeren har et permanent højt drejningsmoment takket være en nydesignet kobling kombineret med 2,3 J slagstyrke, ligesom hammeren har rotationsstop til lettere mejslingsopgaver i gips, fliser og puds samt frakobling af slagfunktion til boring i træ og metal.

36V borehammer indgår i DEWALTs Perform & Protect-system og har et ekstremt lavt vibrationsniveau på 7,1 m/s2, hvilket gør det muligt for brugeren at bore eller mejsle i længere tid samt skåner både bruger og værktøj.

DCH365M2 er udstyret med støvudsugning til opsamling af boremel som fjernes direkte ved kilden, så værktøjet ikke tilstopper, og der kræves mindre tid på rengøring.

Borehammeren har optimal balance og god ergonomi. Takket være sin kompakte størrelse, lave vægt og L-formede design er den specielt velegnet til opgaver, hvor brugeren skal arbejde over hovedhøjde som f.eks. ved forsænkede lofter og belysning.

Den har integreret LED-lys for arbejde i mørke omgivelser eller under forhold med

dårlig belysning.

Borehammeren leveres i tre forskellige versioner: DCH363D2 leveres med 2,0 Ah batteri; DCH364M2 leveres med 4,0 Ah batteri og løs 3-kæbet borepatron; og DCH365M2 leveres med 4,0 Ah batteri, 3-kæbet borepatron og støvudsugning.

tøtte

Borehammerversionen DCH364M2 leveres med 4,0 Ah batteri og løs 3-kæbet borepatron
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109