23948sdkhjf

Fokus på rådgivning om pavilloner og moduler

Det præfabrikerede byggeri er i stærk vækst hos Pitzner. Succeskritieret er til at føle på - det skal gå hurtigt, og kunden skal have mindst muligt besvær
Pitzner har haft stor gavn af opbygningen af en særdeles stærk projektorganisation omkring præfabrikeret byggeri. Kunderne kan, hvis de ønsker det, få leveret styring af hele byggeprojektet lige fra tegninger og myndighedsbehandling til den færdige finish og eventuelt med service i anvendelsesperioden.

Den stærke projektorganisation står også for den interne styring hos Pitzner, så virksomheden er i stand til at overholde de økonomiske og tidsmæssige rammer fra start til slut. Ud over projektstyringen spiller det også en væsentlig rolle, at moduler og pavilloner er produceret i Danmark med udgangspunkt i dansk lovgivning og danske normer uden kompromisser og tilpasninger.

- Vi er i stand til at levere hele paletten af pavillonløsninger herunder også i den helt høje ende af kvalitetsskalaen. Der hvor vi skiller os klarest ud, er på rådgivning og så vores fleksibilitet bl.a. i kraft af den tætte forbindelse til produktionen af byggeriet på vore egne fabrikker i Hammel og Sorø. Vi arbejder eksempelvis meget med energioptimering, hvor vi kan projektere med varmepumper eller solceller og med avanceret energistyring, fortæller projektchef Karsten Jørgensen.

- Selv om vi har disse sofistikerede løsninger, så har vi samtidig bevaret fleksibiliteten, så vi kan omforandre byggeriet, hvis kundens behov for anvendelse af byggeriet ændrer sig, eller hvis der skal bruges mindre eller mere plads.

Det handler om, at vi har tænkt nogle led frem i alle facetter af byggeriet, og det har vi mulighed for med vores store erfaring og betydelige volumen inden for præfabrikeret byggeri, siger Karsten Jørgensen, der fortæller, at der bl.a. er indført elementer af lean for at effektivisere alle processer, og produktionen er indrettet, så der kan reageres hurtigt på eksempelvis tidsforskydninger i produktionsprocesserne.

Modul-opbygget kvalitet

Administrerende direktør Ole Wamsler, Pitzner oplever en markant forandring af markedet for præfabrikeret byggeri de seneste år.

- Vore moduler bliver produceret efter Bygningsregulativets nyeste normer, BR 15. Derfor oplever kunderne ofte at få bedre forhold end i virksomhedernes permanente byggeri, der er udformet efter ældre normer. Samtidig har vi mulighed for at montere facadebeklædning, tagkonstruktioner, vinduer og døre, så byggeriet matcher virksomhedens øvrige byggeri. Det betyder, at vi nu leverer til flere af Danmarks førende virksomheder, der for nogle år siden ikke ville have modulbyggeri stående, siger Ole Wamsler.

- Når vi i modulbyggeri skal leve op til de nyeste krav til energiforbrug, ventilation, isolering, belysning osv., så er vi nødt til at benytte os af den skarpeste teknologi på markedet. Det gør vi både for at opnå optimale løsninger for kunderne, men også for at beskytte vore egne investeringer. Vore moduler skal jo også være tidssvarende, når kunde nr. to eller tre skal have dem stillet op.

- Det er i øvrigt vigtigt at understrege, at vi netop har moduler til alle dele af markedet. Vi kan konfigurere enhederne efter behov og økonomi hos kunderne. Derfor har vi så høj belægning på vores udstyr i øjeblikket, og det er både de offentlige kunder og industrien, der tager fra, siger Ole Wamsler.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094