23948sdkhjf

Specialistafdeling for erhvervslivet på erhvervsskole

Tradium samler sine kræfter inden for detailuddannelser og lederkurser i en ny specialistafdeling - Tradium Retail & Management.
– Vi har igennem en længere periode arbejdet på at etablere den her afdeling. Etableringen er sket ud fra nogle behov, vi har set i markedet, siger Helle Guldhammer Kristensen, der er chef for Tradium Retail & Managment – Tradiums nyetablerede specialistafdeling for erhvervslivet.

På detailsiden tilbyder Tradium Retail bl.a. elevuddannelser på alle niveauer til dansk detailhandel.

– Vi har et dedikeret mål om, at hver enkelt elev arbejder målrettet med salgsoptimering gennem salgsfremmende aktiviteter, og at der følges op på resultatet hver gang. Vi samarbejder med den enkelte virksomhed om at drive en behovstilpasset uddannelse, hvor eleven dagligt skaber vækst i salget og i den personlige udvikling, siger Helle Guldhammer Kristensen.

Underviserteamet på Tradiums Retails elevuddannelser er sammensat af specialister inden for detailhandel, ledelse og organisations- og salgspsykologi. Alle undervisere har flere års praktisk og teoretisk erfaring.

Tradium Retail leverer i dag skræddersyede elevuddannelser til store danske virksomheder som Jysk og Dagrofa.

Klædt på til morgendagens krav

På management-siden bliver den ledelsesmæssige opgave mere og mere kompleks.

– Tradium Management klæder nuværende og kommende ledere på til at kunne navigere ledelsesopgaven succesfuldt. Hos os opnår deltagerne at få en lederuddannelse, hvor metoder og værktøjer matcher morgendagens krav til fremtidens ledere. Man kan godt sige det sådan, at vi klæder fremtidens ledere på til morgendagens krav, siger Helle Guldhammer Kristensen.

Tradium Management udbyder blandt andet uddannelser inden for grundlæggende ledelse i samarbejde med organisationen Lederne.

Strategi og kommunikationsledelse, organisationspsykologi og kultur samt den allerede meget populære bestyrelsesuddannelse er blandt juvelerne i Tradium Managements portefølje.

– Tradium Retail & Management har et samarbejde med Erhvervsakademi Dania, og hos os står specialister klar til at hjælpe ledere videre på karrierevejen. Alle vores lederuddannelser kan tilrettelægges enten som AMU-kurser eller akademiuddannelser, oplyser Helle Guldhammer Kristensen.

Tradium Retail & Management har desuden bred erfaring med kick off arrangementer, certificeret coaching og teambuilding til vands, til lands og i luften.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143